White party - A FOOTER.HU nagy falfesték tesztje!


Mint az köztudott, a FOOTER.HU mindene a közszolgálatiság. Munkatársaink sokszor saját testi épségüket nem kímélve küzdenek, hogy mindenről hű tájékoztatást nyújtsanak hőn szeretett olvasóiknak, azaz Önöknek. Nincs ez másképpen most sem, amikor a nagy magyar festék bizniszről rántjuk le a leplet. Figyelem, fokozottan kérjük olvasóinkat, ne próbálják ki otthon a szakemberek kísérleteit, inkább higgyenek nekünk. Egyébként is mindig igazunk van. Kattintás után jön a nagy festék-teszt!

A nagy FOOTER.HU festékteszten fehér színű diszperziós beltéri falfestékeket vizsgáltunk meg, első versenyzőnk az Alpok névre hallgat. Az Alpok hegység az egyik legtermékenyebb táptalaja a jó beltéri cuccoknak. Ennek megfelelően előkelő helyet birtokol a falfestékek toplistáján. Kihagyhatatlan. Néhány óra után tejbegríz-sűrűségű, de homogén és kellemesen krémes. A fehér sötétebb árnyalatát képviseli. Mérsékelten savanyú, a fahéjas sült almát idézi az íze, emiatt durvább partik után palacsintába töltve is fogyasztható, mint ideális chill-out étek.


Képünk csak illusztráció!

A következő termék a híres Dulux Acryl Matt. Szemmel látható emulzió-tartalom, leheletnyit darabos, kefires állag. Frissen hypózott orvosi köpeny-fehérségű. Olyan savanyú, mint a másnapos izzadtságszag, ezért gasztronómiai célokra csekélyen alkalmas. Ennek ellenére a bevállalósabb hipszterek folyton ezt nyomják.

Vétek lenne kihagyni a családi tűzhely őrzőjéről, (Katona Lászlóról) elnevezett Héra belső falfestéket. Picit zsíros érzet, édeskésen savanyú íz, vajas puhaság, tejszínhabos állag. Vakító fehérsége megnehezíti azt, hogy lenyalogassuk a falról. Emiatt dark rockereknek és black metalosoknak egyáltalán nem ajánljuk!



A következő tesztelt festék a futurisztikusan csengő Supralux Tilatex Mix, amelyik egy remek zenekarnév is lehetne! Ismerős, otthonos kásásság, hideg téli estéken langyosan, pici cukorral kiváló frissítő. Trabantfehér és kibaszott savanyú. Óvatosan igyák, hiszen fokozza a nemi vágyat!!

Természetesen nem maradhatott ki az Eco beltéri festék sem. Iparági pletykák szerint Michael Jacksont is ebbe mártogatták karrierje derekán. Persze a FOOTER.HU sokkal szakmaibb szempontokat vett figyelembe. Ez az anyag nem olyan sűrű, viszont férfiasan karizmatikus, alkoholos illatú, így plafonfestésre nem ajánlott. Savanyúsága kellemesen bizsergető. Nyári kerti partikon eperrel, limonádéval, vagy csülökkel fogyasztandó, mert így adja ki a legteljesebb ízt.

Vigyázat! A túlzott falfesték-fogyasztás káros lehet az egészségre! Annak ellenére, hogy a mai fiatalság körében ez mekkora divat, mi óvva intünk mindenkit a mértéktelen tivornyáktól! Minden jóból megárt a sok!

________________________________________________________________________________

Korábbi tesztjeink szintén megtekinthetőek:



powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme