Jubilál a Demonlord Adventures In Hell korongja, interjú


Amint arról már korábban beszámoltunk, időutazásra készül a magyar metál történelem egyik oszlopos tagja, a Demonlord zenekar, mert első önálló korongjuk, az Adventures In Hell ugyanis éppen 15 éve jelent meg, ez alkalomból a Club 202-ben ünnepelnek a Twister és Noa Rock társaságában. a buliról Nagy András, gitárost kérdeztük.



FOOTER.HU: Előhozta a nosztalgikus éneteket ez az évforduló és a kapcsolódó próbák?

Nagy András: Nem igazán.. Egyikunk sem nosztalgikus alkat, és mivel működő, koncertező zenekarról van szó, összeborulnunk sem kellett. A lemez több dala része az aktív műsorunknak ma is, viszont olyan is van, amit korábban soha nem játszottunk el, így ez az érzés, hogy milyen egyszerre az egészet egy az egyben eljátszani, inkább új nekünk, mint nosztalgikus. Jó amúgy régen nem játszott dalokat újra elővenni, de ezek kapcsan is inkabb egy újszerű bizsergés van bennünk, hogy hogyan szólnak ezek ma tőlünk. Annál is inkább, mert némileg módosult a felállásunk is közben: az eredeti négy tag helyett ma már öten vagyunk.

FOOTER.HU: Hogyan ajánlanátok a Club 202-es bulitokat?

Nagy András: Aki szerette az első lemezünket, mindenképpen jöjjön, mert először és egyben utoljára hallhatja élőben a teljes albumot. Masfel orás, egeszségesen tömény szettel keszülünk, úgyhogy marad idő a szokasos slágerekre és egyéb meglepetés dalokra is, szóval az is jöhet bátran, aki nem szerette... (Nevet.)

FOOTER.HU: Régi barátság fűz titeket a Twisterhez, ezért a közös buli?

Nagy András: Remélem, nem az emlékezetem csal (mosolyog), nekem úgy remlik, hogy ez lesz az első közös koncertünk  velük, viszont a tagok egy részét már régóta ismerjük már formációkból is. Geri a vendégünk is volt már egy másik alkalommal egy-két dalban. Úgyhogy lehet mondani, hogy nemcsak kollegális a viszony. Az est harmadik fellepője a Noa Rock zenekar lesz, ők voltak a 15 éves jubileumunk vendégei is. Nyilván olyanokkal jó együtt játszani, akikkel jól kijön az ember a pultnál is...


FOOTER.HU: Divatos mostanában ez az újra kiadjuk, újra eljátsszuk a régi albumot dolog, ti hogy vélekedtek erről?

Nagy András: Semmi probléma nincs ezzel, sőt. Nyilván mi magunk is ezért vágunk bele...

FOOTER.HU: Készültök valami különlegessel a február 7-i ünnepségre?

Nagy András: Úgy érted, a koncert apropójat adó Adventures in hell jubiláláson túl? (Nevet.) Frissítjük a merchandise keszletünket. A club 202-es bulikon rengeteg póló szokott fogyni, úgyhogy ezúttal emelt készlettel, valamint több féle mintával és fazonnal készül a pult. Lesznek különlegességek a vendégeinktől is: a Twister lemezt mutat be, nekik is kiemelt buli lesz ez. Úgyhogy sok nezőre, és fergeteges hangulatra számitunk!

A buli Facebook eseménye itt található.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme