Elő a régi bakelitokkal! - "ŐSPARTY" holnap a Dürerben


Úristen, hogy elszaladt az idő! 20. évfordulóját ünnepli az idén a magyar underground elektronikus zenei szcéna. Mi se lenne helyénvalóbb, mint egy jó kis "vissza a gyökerekhez buli?" A hőskor nagy mulatságainak hangulatát kívánja idézni a péntek esti Ősparty a Dürerben. 


Ezek a sokszor különleges helyszíneken (Katlan partik, Frankhegy, Ruhagyár, Tungsram Strand, Kilátó, Labirintus, Fürdők) megrendezett, akkor teljesen formabontónak számító multimédiás elektromos zenei "kirándulások" voltak a későbbi műfajok forrásai és ihletői is. Így van, akinek nosztalgia lesz a holnap esti buli, van aki meg jelenlegi kedvence zenéinek alapjait fedezheti fel az ím már nagy múltra visszatekintő előadók játékában.

A SAAFI BROTHERS világhírű német duó (Gabriel Le Mar, Michael Kohlbecker) is fellép az eseményen, és az alkalomhoz illően kizárólag korai lemezeikről játszanak számokat.A többi előadóművész is underground 'történelmi hős', közszereplői rádiók és stúdiók születésének, akik erre az estére leporolják a régi bakelitjeiket - az 'aranykor' analóg mementóit.

Táncosokból álló performance csoport az este folyamán váratlan helyeken bukkan fel, a táncos rituálé törzsi hangulatát a Korai Öröm kultusz-zenekar ütős szekciója fokozza. Lesz minden ami a régi partikat idézi: fényfestés, stroboszkóp, füstgép...

Tribal – Acid stage :

Saafi Brothers live (D/ retro set)
Palotai (Tilos Rádió)
Titusz (X-Lab)
Oleg (Deep Smile)
Rusty (Alapzaj)

Techno – Minimal stage :
Dork (Frankhegy)
Isu (Minimalheadz)
L.A. King (D250 Lab)
Bernáthy Zsiga live

I&I Records stage :
Christian
1000arc
Arab Sanyi

Chill stage :
Bosi (Love Alliance)
Kaszi (Varázsszőnyeg)
DJ Virgács


Dec'oncept: Szaba Dama Szkara
Visual : Kiégő Izzók
Teahouse

2014.01.24.
Dürer Kert
4 helyszin
22.00-08.00
belépő: 2500

www.facebook.com/events/496639187116756/

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme