Elő a régi bakelitokkal! - "ŐSPARTY" holnap a Dürerben


Úristen, hogy elszaladt az idő! 20. évfordulóját ünnepli az idén a magyar underground elektronikus zenei szcéna. Mi se lenne helyénvalóbb, mint egy jó kis "vissza a gyökerekhez buli?" A hőskor nagy mulatságainak hangulatát kívánja idézni a péntek esti Ősparty a Dürerben. 


Ezek a sokszor különleges helyszíneken (Katlan partik, Frankhegy, Ruhagyár, Tungsram Strand, Kilátó, Labirintus, Fürdők) megrendezett, akkor teljesen formabontónak számító multimédiás elektromos zenei "kirándulások" voltak a későbbi műfajok forrásai és ihletői is. Így van, akinek nosztalgia lesz a holnap esti buli, van aki meg jelenlegi kedvence zenéinek alapjait fedezheti fel az ím már nagy múltra visszatekintő előadók játékában.

A SAAFI BROTHERS világhírű német duó (Gabriel Le Mar, Michael Kohlbecker) is fellép az eseményen, és az alkalomhoz illően kizárólag korai lemezeikről játszanak számokat.



A többi előadóművész is underground 'történelmi hős', közszereplői rádiók és stúdiók születésének, akik erre az estére leporolják a régi bakelitjeiket - az 'aranykor' analóg mementóit.

Táncosokból álló performance csoport az este folyamán váratlan helyeken bukkan fel, a táncos rituálé törzsi hangulatát a Korai Öröm kultusz-zenekar ütős szekciója fokozza. Lesz minden ami a régi partikat idézi: fényfestés, stroboszkóp, füstgép...

Tribal – Acid stage :

Saafi Brothers live (D/ retro set)
Palotai (Tilos Rádió)
Titusz (X-Lab)
Oleg (Deep Smile)
Rusty (Alapzaj)

Techno – Minimal stage :
Dork (Frankhegy)
Isu (Minimalheadz)
L.A. King (D250 Lab)
Bernáthy Zsiga live

I&I Records stage :
Christian
1000arc
Arab Sanyi

Chill stage :
Bosi (Love Alliance)
Kaszi (Varázsszőnyeg)
DJ Virgács


Dec'oncept: Szaba Dama Szkara
Visual : Kiégő Izzók
Teahouse

2014.01.24.
Dürer Kert
4 helyszin
22.00-08.00
belépő: 2500

www.facebook.com/events/496639187116756/

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme