Zúzós hírek: DemonLord évforduló és Rocken dogs koncert zuhan ránk


Mint ahogy már a cím is fennen kiabálja, a Demonlord metálősöreg zenekar idén ünnepli első lemezének tizenötödik évfordulóját. Ennek apropóján a Club 202-ben hatalmas zajt csapnak, melyről alant részletesebben írni fogunk. A Rocken Dogs szintén tarol, méghozzá a Rocktogonban. Erről is ejtünk szót lejjebb.


Demonlord


Február hetedikén, egy hatalmas buli keretein belül ünnepli első lemezének tizenötödik évfordulóját a Demonlord.„Külföldön és itthon is rengeteg banda csinál ilyen némileg retro-jellegű koncerteket, amikor egy-egy album évfordulója kapcsán teljes egészében eljátsszák azt. Ez a koncepció nekünk is szimpatikus volt, különösen, hogy még sosem csináltunk ilyet, és a mai napig sokan szeretik és kérik is a bulikon az Adventures nótáit. Úgyhogy miért is ne? Először, és valószínűleg utoljára lehet így egyben live meghallgatni az első lemezt!”

A koncertre látogatók dupla örömökben részesülhetnek, mert az esten a Demonlord mellett a Twister zenekar is fellép.

További információ:


https://www.facebook.com/events/475522075901395/?fref=ts

https://www.facebook.com/DemonlordOfficial?fref=ts

www.demonlord.hu


***

Rocken Dogs

A Tankcsapda egykori előzenekara, a Rocken Dogs ismét hódít. Február másodikán lehetősége lesz a nagyérdeműnek, hogy Rocktogonban egy kis füstös rákkendrollt szívjon magába a söre mellé. Ám a hangulatot ők sem egyedül alapozzák, az est másik csillaga a Bang Bang formáció lesz.

Ha nyernének jegyet, nézzenek fel a zenekarok facebookos oldalára és játszanak!

Infók még itt:

https://www.facebook.com/RockenDogs

https://www.facebook.com/bangbang.officialpowered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme