Lesz buli...és nem is akármilyen - Panel Trax a Kontra Klubban


Még csak most heverik ki a tegnap estét, de mi már is újabb programot ajánlunk. Roppant módon megörültünk a hírnek, így nem is tudtuk magunkban tartani: Panel Trax buli lesz szombaton a Kontra Klubban.


2009-ben Synus0006 (aka Laslowb) és Maks útjára indították a Panel Trax kiadót. A budapesti label azóta nemzetközivé nőtte ki magát, hiszen a budapesti srácok zenéi eljutottak a világ számos pontjára, valamint a kiadó német, francia, amerikai és japán művészekkel is dolgozik. Emlékeznek, az Undiscovered Detroit-os North Lake is a Panel Trax táborát erősíti. Leginkább technoban, minimalban, acidben és dubban utaznak. Legyen oldszkúl hangzás, vagy modern kísérletiség, lényeg a zene által teremtett atmoszféra és a hangzás. Ahogy annak idején mondta nekem Laslowb, mindenre nyitottak, kivéve a kommersz szarra.:)


Aki szereti az ilyesmit, annak kötelező!

Február elseje a Trafó pincéjében található Kontra Klubban azért is számít különleges eseménynek, mert noha kiadványokban, rádiós műsorokban és podcastekben nem volt soha hiány, (eddig?) viszonylag ritkán láthattuk a srácokat színpadon. Tehát, ha már túljutottak a mai napon és elmúlt a "soha többet nem iszom" érzés, kezdjék el tervezgetni a szombat esti ereszdelahajamat!


Line-up a következő:

Synus0006 (Panel Trax Records, B4CK6ROUNDNO1SE)

Maks (Panel Trax)

Cema (Panel Trax)

Kontra Klub, Budapest, Liliom utca 41.
start: 22:00
belépő: 500 HUF


Andorka

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme