A FOOTER.HU nagy sötét tesztje


Magazinunk előszeretettel tesz meg mindent olvasói érdekében. Mondhatni önkezünkkel gyújtjuk magunk alatt a benzinnel gondosan átitatott fahasábokat, hogyha a közszolgálatiság úgy kívánja. Ezúttal - eddigi tesztjeink mintájára - félelmet nem ismerve vetettük bele magunkat a sötétségbe. (Képünk nem illusztráció, a teszt során készült!)

Lapunk működését végigkísérik a tesztek, amelyek azért készülnek el, hogy olvasóink könnyebben eligazodjanak az élet kihívásokkal teli útjain. Lerántottuk mi már a leplet nem csak a csokimikulásokról, a borzasztó konzerv májkrémekről, a Túró Rudikról, a Sport Szelet szerűségekről, az energiaitalokról, a chipsekről, a bébiételekről, a gumicukrokról, a ropikról és az italporokról, hanem a benzinekről is. Most azonban valami ezeknél is veszélyesebbre vállalkoztunk: teszteltük a sötétséget.

Mennyire sötét valójában az éjszaka, van-e illata a sötétnek, melyik sötétet használják előszeretettel a horrorfilmek rendezői? Minden kiderül az alábbi videónkból, amelyet a korszellemnek megfelelően, a  tematikus ismeretterjesztő csatornák stílusában készítettünk el. Jó szórakozást kívánunk!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme