Tequila Suicide - ha nem elég a meleg...


Mindig veszettül jól szórakozunk azon, amikor jófej, de nem épp agykutató emberek állatságokat csinálnak, és azt felteszik a Youtubera, és kisvártatva megjelennek az őket majmolók is. Ezúttal a Tequila Suicide nevű közösségi agysejtrombolás egyes változatait gyűjtöttük össze önöknek. Vigyázat, 18+!

Amint azt már a téma szakértői megírták, a tequila a műmájer italok zászlóshajója, hiszen "nincs ma Magyarországon olyan szórakozóhely, ahol az ember ne botlana kezüket nyalogató, magukat kurvára menőknek képzelő picsákba, meg a még náluk is szánalmasabb pasijaikba, akik halál komolyan azt képzelik, hogy ez a csak sóval és citrommal fogyasztható formalin jó lehet".

Mindenesetre mi már tudjuk, hogy léteznek csúcsminőségű tequilák, amelyekhez nem kell se só, se citrom, mert anélkül is finomak. Nos, a Tequila Suicide-hoz nyilván nem ezeket használják. Nézzék, az ötelt ettől a nem is olyan nyikhaj csávótól származik.


Mexikóban, a tequila szülőföldjén amúgy egy agavé nevű növényből készül az ital, amely pozsgás (ez a családjának a neve), tehát nem kaktusz, mert minden kaktusz pozsgás, de nem minden pozsgás kaktusz. Ezeknek a derék ázsiai betyároknak pedig kellemes józanodást kívánunk!


Nyilván önök is értik már a lényeget, a Tequila Suiside-ban semmi jó nincsen, de a derék orosz/ukrán fiatalok természetesen - mint minden alkohollal kapcsolatos tréfát - ezt is tudják űberelni.


Végül pedig nézzék meg a magyar változatot, amelynek alkotói tahóigazolvánnyal is rendelkeznek.


Önök próbálkoztak már ilyesmivel? Fognak?

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme