Tarantino visszatért



És felszabadítja Jamie Foxxot, visszarepíti az időben Leonardo DiCapriót  és megteszi fejvadásznak az Oscar díjas Christoph Waltz-ot. A tréler most érkezett, és ha másért nem, a szakállas ex-Titanicos miatt kihagyhatatlan. A Django elszabadul (Django Unchained) karácsonyra érkezik a mozikba.

Tarantino már 2007-ben beszélt arról, hogy tervei között szerepel egy olyan spagetti western elkészítése, amely „Amerika szörnyű múltját, a rabszolgaságot mutatja be, de nem úgy, ahogy azt egy nagyszabású mozi tenné, hanem inkább spagetti westernszerűen”. A címszerepet eredetileg Will Smith játszotta volna, aki jobb választásnak tűnt, mint a néha irritálóan kifejezéstelen Jamie Foxx. Tarantino, Smith után menesztette Kevin Kósznert is, ami viszont, feltehetőleg remek húzás volt. A filmben feltűnik Franco Nero is, akinek neve örökre összeforrt a magyar honfoglalással


Django (Jamie Foxx), egy felszabadított rabszolga, aki dr. King Schultz (Christoph Waltz) fejvadásszal veszélyes bűnözök nyomába ered. Django végső célja, hogy kiszabadítsa feleségét (Kerry Washington) a szadista ültetvényes, Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) karmai közül.



powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme