A jövő a P13-al kezdődik



Újabb websorozatnak adtak életet az erre hivatottak. A P13 - A Jövő hírnökei névre keresztelt akció-thrillerben misztikus eseményeknek, lecsúszott életeknek, jövőből érkezett idegeneknek lehetünk fül és szemtanúi. A történet színhelye egy fennmaradásért kűzdő szerkesztőség, ahol az újságírók és önkéntes főnökeik különös történések szereplőivé válnak. Klikk után előzetesünk is van.


Új websorozattal gazdagodik a magyar internetes piac. A P13 - A Jövő hírnökei forgatása április végén kezdődött és a történet állandó szereplői között találjuk Almási Sándort, Botos Évát, Dolmány Attilát, Makranczi Zalánt, Miller Zoltánt, Polyák Lillát és Sztankay Istvánt is.

A webizódok egy lecsúszott szerkesztőség mindennapjaiba kalauzolják el a nézőket, amelynek tagjai életük legborzalmasabb éjszakáját élik át, amikor egy idegen toppan be az életükbe. Állítólag egyenesen a jövőből. Akik kételkednek a sorozat sikerében azoknak eláruljuk, hogy az akciójelenetek valósághű rekonstruálásában Chuck Norris segédkezett. Na jó nem. Beszéljen helyettünk inkább a videó.





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme