A VHK és az F.O. System búcsúztatja ismert világunkat


Ahogy a sajtóanyag egy varázslatos képzavarral megfogalmazta: egy utolsó üvöltéssel taníthatjuk móresre a halált december 21-én a Pecsa Music Hallban. A fél év múlva tartandó Világvége Fesztiválon egy este szerepel majd Grandpierre Atilla és sámán-punk zenekara, a VHK, illetve a legendás F.O. System.

A maja civilizáció jól ismert naptára szerint a világvége napra pontosan 2012. december 21-én érkezik el. Ebben a jóslatban természetesen sokan nem hisznek. Persze mi sem, pláne, hogy az ősi indián civilizáció tudósai valójában nem a világ pusztulását, hanem csak egy új időszámítás megkezdését időzítették erre a napra.

Egy több ezer év hosszú korszak lezárása és egy új kezdete remek alkalom arra, hogy katatón állapotba kerülve nyojuk ezekre a régi zenékre. A két teljes értékű és hosszúságú műsort bemutató kultikus hazai zenekar bizonyos tekintetben két végletet testesít meg: az elsőnek fellépő F.O. System mindazt a sötétséget idézi meg a színpadon, mely a számtalan küszködéssel, válságokkal és kilátástalansággal terhelt múltunkat jellemzi, a VHK koncertje viszont felszabadítja bennünk azt az életösztönt, amely egy fényesebb jövő megéléséhez szükséges. (Drága olvasóink sejthetik, hogy az előző mondatot nem mi írtuk.) Amúgy a VHK új lemezt is bemutat
majd ezen az estén.


A közös koncertről az információk folyamatosan jönnek majd ittA jegyértékesítés július 5-én
indul.

Világvége Fesztivál
2012. december 21., péntek 19:30 óra
Budapest, Pecsa Music Hall
Belépő: elővételben 3500 Ft, szept. 1-től 4000 Ft, dec. 11-től és a helyszínen 4500 Ft.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme