Fesztiválozz takarékosan! Júniusi Hegy’ kedvezmények a leggyorsabbaknak



Tudjuk jól, hogy válság van és össze kell húz a nadrágszíjat, de azért mégiscsak nyár van, buliznánk, üdülnénk és legfőképpen fesztiváloznánk. Érezve a dolog aktualitását Hegyalja fesztivál az idén okosan összeállított néhány jópofa kedvezmény csomagot, hogy nehogy már lemaradjunk a buliról, még akkor se ha  a szüleink nem gazdagok, vagy nem kaptuk meg a várva várt fizuemelést.


Bár az igazi fesztivál szezon még egy kicsit várat magára, már a június is a tokaji megzenésített nyaralásról szól. Elérkezett az idő, hogy átvedd a kedvezménycsomagot, amiben Te is megtalálod azt a meglepetést, amire egészen mostanáig vártál, ha még nem lapul a zsebedben a Hegy’ bérleted. Csapj rá a neked szóló kedvezményre, és aztán jöhet a készülődés, hiszen már alig maradt idő.

Ha viszont már van bérleted, akkor örülj a szerencsédnek és kezd el szervezni a hegyaljás csapatod. Hogy tutira ott lehessenek a nyár legjobb buliján azok a barátaid, akikkel a legszívesebben nyaralsz, továbbítsd nekik ezt a kedvezménycsomagot. Válaszd ki Te, kikkel akarsz együtt izzadni a sátorban!





Ti kértétek: június 30-ig még él a diákbérlet akció

Rengetegen kértétek, és a Hegyalja feszt szervezői teljesítették: a diákigazolványok körüli fennakadások miatt meghosszabbították a Hegy’ Diákbérlet elérhetőségének idejét. Június 30-ig a hálózatokban válthattok még diákbérletet 16.500 forintos akciós áron. Ha diák vagy, és Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza vagy Budapest könnyen elérhető közelségben van számodra, vagy éppen ezekben a városokban tanulsz, olvass tovább, mert egyéb kedvezményekre is jogosult lehetsz. Ha nem vagy diák, de szeretnéd megtalálni a legkedvezményesebb Hegy’ bérletet, neked is van megoldás, a takarékosabb hegyaljázásra!

Diákoknak most az egyetemi jegyértékesítőknél a legolcsóbb

Debrecenben, Miskolcon, Nyíregyházán, Gödöllőn és Budapesten kizárólag az egyetemi /főiskolai jegyértékesítőinknél, valamint a meex értékesítőinél június 30-ig még 14.900 forintos akciós áronvehettek diákbérletet a Hegy’ nyaralásra. Megtaláljátok őket a www.hegyaljafesztival.hu Jegyek menüpont alatt felsorolt elérhetőségeiken. Siessetek, mert az akciós ár náluk is már csak ebben a hónapban érvényes. Kereshetitek őket közvetlenül a Debreceni Hegyaljások, Miskolci Hegyaljások, Nyíregyházi Hegyaljások, Gödöllői Hegyaljások, Budapesti Hegyaljások Facebook-csoportokban is. A Hegy’ régió lakóinak akkor is jár a kedvezmény, ha már nem tanulnak, olvass tovább.

Mácsai János ::: e-mail cím: macsai83@gmail.com ::: 70 411 6065

Lalik Cintia ::: e-mail cím: lalikcintia@gmail.com ::: mobil: 30 334 4400

Gnandt-Németh Renáta ::: happyreny2@gmail.com ::: 70 632 9515
Hetei Norbert ::: e-mail cím: hetein@citromail.hu ::: mobil: 30 570 5757

Vasas Barnabás ::: e-mail cím: vasas.barnabas@gmail.com ::: mobil: 30 655 0431

Magyar Péter ::: e-mail cím: viadla@indamail.hu ::: mobil: 20/3373154


Extra Hegy’ kedvezmény a Hegy’ régióban

Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar megye lakóinak júniusban extra Hegy’ kedvezmény jár. Mindhárom megyében 1-1 ponton leraktak 999 darab bérletet, amelyet a készlet erejéig diákáron vásárolhat meg bárki. Amíg el nem kapkodjátok a kedvezményes bérleteket,ezen a három ponton, mindegy, hogy diák vagy, vagy már régen dolgozol, 16.500 forintos akciós áron a tiéd a Hegy’ bérlet. Ne hagyd, hogy az orrod előtt fogyjon el az utolsó. A Hegy’ a Te fesztiválod, a Te nyaralásod, és végre itt a Te kedvezményed, úgyhogy hajrá. Az akcióban résztvevő jegyértékesítési pontokat a weboldalon a Jegyek menüpontban találod, kattints, és amint végeztél ma, siess a bérletedért. Talán még maradt.


Nyolcan 1 bérlettel – 50 korsó sör ajándékba

Haverok Hegy’ Bérlet = kétautónyi hegyaljás, nyolc fő, 1 bérlet. Szedd össze a hegyaljás csapatodat, hiszen ha úgyis együtt érkeztek, érdemes a bérletet is közösen venni, a nyolcfős csapatnak most 25%-os kedvezmény jár. Tudod, mennyi sör árát spóroljátok meg így? Ne számold, itt az eredmény: több mint 50 korsó sörre való költőpénz marad a kezetekben. Ha nyolcan együtt vesztek Haverok Hegy’ Bérletet és együtt is érkeztek, közel 20 ezer forinttal kerül kevesebbe a bérlet, mint ha egyenként vennétek meg a nyolc belépőt. Tehát a nyolcból egy embernek ingyenes a négynapos nyaralás, Az egyikőtök bérletét pedig elbulizhatjátok kedvetekre. A nyolcfős kedvezményes Haverok Hegy’ Bérletről bővebb infó itt

Ahogy az elmúlt években, a Footer csapata természetesen jelen lesz az eseményen, és vigyázat, az idén is tudósítunk!





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme