Baz Luhrman overdóz



A tréler, amiről mostanában mindenki beszél és egy videóklip, amiről meg beszéltünk. Pontosan  tizenhárom évvel ezelőtt. Baz Luhrman legújabb filmje, a ’The Great Gatsby’ feltehetőleg csak jövőre érkezik a magyar mozikba, de az előzetesből úgy tűnik,  érdemes várni rá. Addig vigasztaljuk magunkat  az előbb említett Luhrman klasszikussal,  az ’ Everybody's Free (To Wear Sunscreen)’ videóklippjével, amely  1999-ben a mai napon megszerezte az első helyet a brit kislemezlistákon. Klikk után videók.

Baz Luhrman legújabb filmjét, Scott Fitzgerald remekművéből adaptálta mozivászonra és a főszerepekre olyan sztárokat nyert meg, mint Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan és Tobey Maguire. A tréler alapján már most bátran kijelenthető, hogy ez a film a 2008-as Australiánál azért izgalmasabb kalandnak ígérkezik.




Természetesen annyira mégsem lesz izgalmas, mint 1999-ben bekapcsolni a zenetévét és meghallgatni, ahogy egy pacák (Lee Perry színész), az ’Everybody's Free (To Feel Good)’ zenei alapjaira hablatyol valamit miközben fotómontázzsal bombázza a retinánkat. Az ’Everybody's Free (To Wear Sunscreen) névre keresztelt „dal” tizenhárom évvel ezelőtt, ezen a júniusi napon lett első a brit kislemezlistákon. Baz Luhrman volt a producer és az ötletgazda is. Nosztalgiázzon velünk mindenki, aki negyven évesen sem tudja, hogy mit akar kezdeni az életével. Baz szerint ők a legérdekesebb emberek.



powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme