Ezeket a filmeket tuti megnézzük idén!


Év végén kénytelenek vagyunk mindenhol azt olvasni, hogy melyek voltak az elmúlt esztendő legjobb filmjei, lemezei, könyvei, időjárási jelenségei, konzervipari termékei és vasúti késései. Az év eleje pedig a várakozásoké. Elmondjuk mi lesz idén.

Most úgy tűnik, hogy teljesen biztos az olimpia Rióban, a focivébé Franciaországban, a junior műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokság Debrecenben. Júliusban megérkezik a Jupiterhez a Juno űrszonda.

Lesz Eurovíziós Dalfesztivál Svédországban, és elnökválasztás Ámerikában. Kisebb a sertéshús áfája, viszont drágul a házi pálinkafőzés. Idéntől nem kell mindenhova bemutatni az erkölcsi bizonyítványt, hanem meglepően 21. századi módon, az illetékes hatóságok egyszerűen lekérik majda nyilvántartásból. Meg csökkent a lakásépítés áfája is.

De most akkor nézzük inkább azt, hogy milyen filmeket nem hagyunk ki ebben az évben!

Január 7-én jön a The Hateful Eight, vagyis az Aljas nyolcas, ami Tarantino tök új westernje.



Egy héttel később jön a The Revenant, vagyis A Visszatérő, amit Alejandro González Iñárritu rendezett, és Leonardo DiCaprio meg Tom Hardy van benne.



The Big Short címmel jön február közepén Adam McKay filmje, a Nagy dobás, amely a gazdasági világválság idején meggazdagodó arcokról szól, és Christian Bale, meg Brad Pitt is szerepel benne.



Márciusban jön a Batman V Superman, amit Zack Snyder rendezett, és már az is elképesztő, hogy nem valami abszurd vicc az egész. Biztosan rengetegen megnézik majd, így könnyen lehet, hogy utat nyit a várva várt Kungfu Panda vs. Pókember, Paksi Endre vs. Amerika Kapitány előtt.



The Boss, azaz A Főnök a címe annak a filmnek, amiben ennek ellenére nem szerepel Katona László. Várhatóan valamikor tavasszal jelenik meg, és biztosan tévedés.



Szintén nem lehet tudni, hogy pontosan mikor, de Hollywood hihetetlen kreativitásának újabb bizonyítékaként lesz új Ben Hur is, Timur Bekmambetov rendezi.

Ron Howard Tom Hanksszel csinálja az Inferno-t, várhatóan októberben jön.

Lesz új Harry Potter film is ebben az évben, a szemüveges hülyegyerek varázsló nélkül. David Yates rendezi, a címe Fantastic Beasts and Where to Find Them, azaz Legendás állatok és megfigyelésük.



A legmeglepőbb dolog, ami jövőre jön, az a Beverly Hills-i zsaru negyedik része. Eddy Murphy utoljára 1994-ben alakította Axel Foley-t, most pedig Brett Ratner rendezésében teszi újra. A vállalkozás több mint kockázatos, hiszen könnyen tönkre vághat egy teljesen jó szériát.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme