Egy nap, amikor mindent megteszünk az álmatlanságért


A koffeintartalmú ételek és italok szerelmesei úgy várják január 29-én kezdődő hétvégét, mint semmi mást, pedig nem alszanak majd sokat, az biztos... Péntektől vasárnapig ugyanis egész Budapest tele lesz olyan eseményekkel, amik a kávé, és egyéb koffeinben gazdag cuccok rajongóknak szólnak.

Olyan ez, mint egy ébrenlétért folytatott Torkos Csütörtök, és persze több is annál, hiszen tucatnyi vendéglátó egység, kávézó, teázó a Koffein Hétvégéjének apropójából minden vendégének százalékos kedvezményt nyújt a koffein tartalmú italokra. Az, hogy hol lehet ákciósan, és keményen bekávézni a Koffeinfesztival.hu oldalon nézhető meg.

A Nyugati téren, az egykori Szikra Mozi helyén működő PRLMNTben pedig Koffein Labirintus lesz, ahol megtudhatnak mindent, amit a koffeines termékekről érdemes. Lesz Tea Szentély, ahol a Föld minden égtájáról érkező teakülönlegességek mellett bemutatják a legegyszerűbb ízeket is. A Speciality Kávésarokban lesz egy csomó kávés kiállító, kávéházláncok, forgalmazók, és persze a ristrettokon, presszókon és egyéb kávékon kívül kávéból készült ételek, vagy alkohollal megbolondított műremekek. A szervezők Relax Teremmel is készülnek, ahol a látogatók újabb erőt gyűjthetnek a folytatáshoz egy masszázs vagy kellemes illatok és a kényelem bűvöletében. Akinek pedig kedve van, még a Szivar Teraszra is ellátogathat, vagy ha nem volt elég az élénkítőszerből, nyomhat egy doboz energiát a HELL Energy Bar-ban. Az Eszem-Iszom Pultnál pedig a gasztronómiai kiállítók remekeit lehet majd megkóstolni.



Mindeközben a Nagyszínpadon három napon keresztül lesznek előadások, koncertek, szakmai és családi programok, termékbemutatók és kóstolók. Napközben kora délutántól késő estig jazz művészek, lemezlovasok, koncertek kerülnek megrendezésre a PRLMNT nagytermében az Álmodj ébren velünk! kampány keretében

Pénteken teljesen stílusosan fellép a Kávészünet zenekar, szombaton már tuti ott lesz a Baggosy Brothers Company, 23:00-tól pedig külföldi sztár lemezlovasok és hazai művészek prezentálásában hajnalig tartó őrület kezdődik a hivatalos after party keretén belül. Ott lesz: Lexicon Avenue aka Echoman, Dale Middleton, Kühl, Rich.

És ha mindez nem lenne elég, játszhat Scrabble-t ismert emberekkel, betekinthet a kávépörkölés rejtelmeibe Gál Miklós barista előadásán, étel- és falfestésben vehet részt, a Gombóc Artúr Csokigalériában pedig tucatnyi kiállító nyalánkságát tudja majd megkóstolni.

Jegyek már kaphatóak a teljesen baráti 1000 és 2000 Ft közötti árakon.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme