Nyerje meg a Fleetwood Mac legendás lemezének újrakevert változatát!


A Magneoton volt olyan jó fej, hogy lehetővé tette olvasóink számára, hogy megnyerjék a legendás Fleetwood Mac, ugyancsak legendás Tusk című lemezének felújított változatát.

Sőt, eláruljuk, hogy ez egy háromlemezes verzió, ahol az első korongon az eredeti album újrakevert verziója, a másodikon kislemezek, a harmadikon pedig egyéb ritkaságok hallhatóak.

A bluest, majd country-rockot játszó csapat a hetvenes évek végén és a nyolcvanas években élt fénykorát. Akkoriban Kaliforniában nyomultak első sorban, és ezekben az években adták ki leghíresebb albumaikat, így a Rumours-t és a 20 dalt tartalmazó Tusk dupla lemezt is. A szóban forgó korongokat aztán jól meg is turnéztatták az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új-Zélandon, Japánban, Franciaországban, Belgiumban, az NSZK-ban, Hollandiában és Nagy-Britanniában.



Tetszik, mi?

Ahhoz, hogy az öné lehessen a 3 lemezes, felújított változat, most csak egy egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnia!

Melyik dal hallható elsőként az eredeti, 1979-ben megjelent korongon?

a.) Never Forget
b.) Over & Over
c.) I Know I'm Not Wrong

Küldje el a helyes válasz betűjelét a footer.nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre! A válaszokat január 28-án csütörtökön, déli 12 óráig fogadjuk.

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme