Nyerjen páros belépőt a Koffein Hétvégéjére!


Koffeines ételek és italok kóstolása mellett király koncertek és DJ-k várják a Koffein Hétvégéjének vendégeit január 29. és 31. között. Most itt az alkalom, hogy páros belépőt nyerjen a kávék, teák és az alvásmentes mulatási világába!


A Koffein Hétvégéjén péntektől vasárnapig egész Budapest tele lesz olyan eseményekkel, amik a kávé, és egyéb koffeinben gazdag cuccok rajongóknak szólnak, de!

A Nyugati téren, az egykori Szikra Mozi helyén működő PRLMNTben összpontosul majd igazán a dolog lényege a Koffein Labirintusban, ahol az érdeklődők megtudhatnak mindent, amit a koffeines termékekről érdemes. Lesz Tea Szentély, Speciality Kávésarok, Relax Terem, Szivar Terasz, HELL Energy Bar, Eszem-Iszom Pult és egy csomó előadás, koncert, szakmai és családi program, termékbemutató és kóstoló.

Zenélnek jazz művészek és DJ-k is. Pénteken a Kávészünet zenekar nyomja, szombaton a Baggosy Brothers Company, késő este pedig külföldi sztár lemezlovasok és hazai művészek is jönnek. Ami máris tuti: Lexicon Avenue aka Echoman, Dale Middleton, Kühl, Rich.

És a legjobb az, hogy minderre most páros belépőket nyerhetnek nálunk!

Ehhez csak egy könnyű kérdésre kell válaszolni, íme:

Melyik kávétípus a "legrövidebb", mely esetben van a legkevesebb ital a csészében?

a.) espresso
b.) doppio
c.) ristretto

A válaszokat január 27-én, szerdán déli 12 óráig várjuk a footer.nyeremenyjatek@gmail.com címen. 

A nyerteseket e-mailben értesítjük!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme