Ez már a jövő: interaktív újságírás a FOOTER.HU-n!


Mi sem bizonyítja jobban azt, hogy lapunk halad a korral, mint az, hogy nálunk lesz először igazán lehetősége az olvasónak abba, hogy beleszóljon a szerkesztői munkába. Mondja meg ön, mi történjen a FOOTER.HU-n! Fogjunk is hozzá!

Rengeteg olyan médiatermék létezik, ahol abba a hamis illúzióba ringatják az olvasót, hogy a különböző interaktív megoldásoknak köszönhetően beleszólhat az újság szerkesztésébe. Persze, hogyha jobban megnézzük ezeket, hamar rájövünk, hogy aljas, alattomos, csúnya átveréssel állunk szemben.

Tanult kollégáink egész workshop sorozatot szenteltek a témának, amely során egészen változatos módszerekkel folyatták, verették, nyomatták és égettÁK át magukon a problémát.

Örömmel számolhatunk be arról, hogy nem hiába!

Elérkeztünk a megoldáshoz.

Büszkén osztjuk meg olvasóinkkal azt a három, széles érdeklődésre számot tartó témát, amelyek közül önök - szavazással - fogják kiválasztani azt az egyet, amelyről részletes dolgozat születik.

Lássuk ezeket!

  1. A 10 legkevésbé motiválóbb tevékenység
  2. Miért szedik ki egyes nők a szemöldöküket, majd rajzolnak egyet tollal?
  3. A 10 legkevésbé érdekes igaz történet
De nézzük csak őket bővebben!

1. A 10 legkevésbé motiválóbb tevékenység

Azt gondolja, hogy maga a pokol egy teljesen üres szobában ülni, vagy bulvárlapot olvasni órákig a fodrászra várva, tök részegen? Milyen lehet földhivatalban dolgozni, vagy belekerülni egy végtelen történetbe? Kátyúzni Budapesten, esetleg elkötelezett bőrgyógyásznak lenni? Milyen jövőt tartogat egy macskával való vita, egy állás a János Kórházban, vagy mennyire előremutató fél óránként véreset hányni? Hogyha ezekre kíváncsi, válassza az első pontot!

2. Miért szedik ki egyes nők a szemöldöküket, majd rajzolnak egyet tollal?

Vannak az univerzumnak olyan kérdései, amelyek örökre megválaszolhatatlannak tűnnek. Egy ezek közül a fenti. És ki ne szeretné megtudni a válaszokat?

3. A 10 legkevésbé érdekes igaz történt

Nézzünk néhány példát: esett a hó, annyi, hogy el kellett lapátolni. De szerencsére volt hólapát, és kitartás is, így most már szépen meg van tisztítva az udvar. Vagy: napokon át gyűltek a befizetetlen csekkek, ám most már minden rendben, mert reggel a postán rendezve lett az összes. Esetleg: a vásárlás során elfelejtődött a tojás, pedig rajta volt a listán, de hálistennek a hazafelé útba eső sarki kisboltban lehetett pótolni a beszerzést.

Szavazzon, miről olvasna bővebben!

Kommentelne? További témát ajánlana? Itt lent arra is van lehetőség!

Kedves olvasó! Itt az ideje, hogy ezen a nyomott januári délelőttön köszöntsünk a jövőben!

Közzétette: FOOTER.HU – 2016. január 18.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme