Johnny Depp kalóz után vámpírnak áll


A vámpíros filmek lassan idegesítőbbek, mint a gyerekükről kétnaponta friss képet belinkelgető facebookos anyukák, mégsem tudunk nekik ellenállni. Mármint a vámpíros filmeknek. Ha Johnny Depp játszik bennük. A ’Dark Shadows’ májusban kerül a mozikba, az első trélerért pedig klikk a továbbra.

Mielőtt Stephanie Meyer jött, és úgy istenesen hazavágta a vámpír legendát azzal a bamba angol csávóval (értsd: Robert Pattinson), egész jó kis filmek készültek ebben a  témában.

Tim Burton most megpróbálja hamvaiból feltámasztani a vámpírokat Johnny Depp-pel és népes családjával.
A ’Dark Shadows’ az amerikai tévékben 1966-71 között futó szappanopera volt (a magyar tévé meg komolyan a Dallast vette meg?), természetesen nem Depp-pel a főszerepben.




A Collins család 1752-ben a ködös Albionból Amerika felé hajózik. Barnabás nevű fiúk (Depp) felcseperedve gazdag és dögös playboy lesz. Kalandvágya Dubajba hajtja és ott megismerkedik egy magyar….ja, nem. Az egy másik történet. Szóval, Johnny gazdag és léhűtő. Összetöri egy boszorkány lány (Eva Green) szívét, aki bosszúból vámpírrá változtatja és eltemetteti.
Valaki azonban 1972-ben felelőtlenül kinyitja a koporsót és Barnabás elindul a régi birtokukra , hogy megkeresse családja leszármazottjait, akik egytől egyig súlyos titkok őrzői.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme