Na, tényleg lesz megint Monty Python?


Rengeteg dolog, ami jó a mai világban egészen biztosan nem lenne, hogyha nem létezett volna a Monty Python. A zseniális brigádról pár napja az a hír látott napvilágot, hogy újból együtt dolgoznak majd, ami akkor is az év kulturális híre, hogyha figyelembe vesszük a Life.hu információját, miszerint VV Éva négy hónapja nem iszik és előadást tart a leszokásról.

Azon túl, hogy a Monty Python sajtótájékoztatóján kiderült, hogy rémesen öreg bácsik ők már, napvilágot látott az a hír is, hogy egy londoni előadásra készülnek 2014 júliusában, ahol régi jeleneteket adnak majd elő újra, kis csavarokkal, ráadásul film is készül majd az egészből

Mint ismeretes, az eredeti csapatból Graham Chapman már jó ideje nem él, de júliusban természetesen ott lesz Terry Gilliam, Michael Palin, Eric Idle, John Cleese és Terry Jones is.

Mi most nagyjából másfél méterrel lebegünk a föld fölött még akkor is, hogyha nem vagyunk benne biztosak, hogy erre a - egyik kedvenc magyar szavunkat végre leírva - reunionra szüksége van az emberiségnek és a Monty Python rajongóknak.

A jegyek ára amúgy 44 és 153 dollár között lesz.

A hír örömére itt van egy csomó magyar felirattal ellátott jelenet a Repülő cirkusz adásokból, élükön az egyik kedvencünkkel.


Itt pedig egy eredetileg Johnny Thunders dal, amit a zseniális David Johansen ad elő, de ez - amennyire mi tudjuk - semennyire nem kapcsolódik a fenti hírhez.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme