Words Of Blood: karcos metál az első lemezen - nyerje meg!


Kaptunk egy lemezt egy Words Of Blood nevű viszonylag új zenekartól. Az album igen jól néz ki, van rajta kilenc dal és egy intro. Meghallgattuk, elmondjuk, szerintünk milyen és szokásunkhoz híven meg is nyerheti egy szerencsés olvasónk!

"Nem érdekel, hogy mit játszanak a rádiók, hogyan lehet bekerülni a TV-hez, vagy mit szeretnének a kiadók. Nem számít milyen zene mozgat meg nagyobb tömeget, vagy hoz több pénzt. Csak az érdekel, hogy amikor játszunk, boldog legyek. Ez a vér szava." - olvasható a borítón. Az ilyen hasonlóan "lázadozó" hozzáállást a kilencvenes évekből ismerjük jól, és valahol ott kell keresni a Words Of Blood trash-es, néhol progresszívba hajló zenéjének gyökerét is.

A csapat Szaládi "Devil" Károly zenekara, a lemez pedig ősszel jelent meg a Metal Hammer mellékleteként. A zenekar többi tagja korábban a Pokolgéppel együtt turnézó Postumus zenekarban nyomta együtt.



A Hammer azt írta a Words Of Blood zenéjéről, hogy "a szentháromság jegyében alkot, azaz brutális alapriffek, elborult középrészek és abszolút zenei refrének épülnek egybe egy modern metal környezetben". Ennél jobban pedig mi sem tudjuk elmondani, mit lehet hallani az idén tavasszal felvett lemezről, hiszen valóban egy csomó téma felbukkan egy dalon belül.

Ilyen:


A CD borítóját amúgy pedig a hazai és nemzetközi lemezborítók egyik mestere, a Bornholmban is nyomuló Sallai Péter készítette. Nézzék, hogy nyomják a Moby Dick klasszikust:


Válaszoljon helyesen az alábbi kérdésre és nyerje meg a Words Of Blood Ingyen Isten című lemezét!

Melyik alábbi zenekarból lehet ismerős az énekes, Szaládi "Devil" Károly?

a.) Akela
b.) Crossholder
c.) Replika

A válaszokat 2013 december 6-án, pénteken déli 12 óráig várjuk a footer.nyeremenyjatek@gmail.com címre!

Némi segítség itt található.

A nyerteseket e-mailben értesítjük.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme