Mátyás Attila 50. - videóinterjú


Minden jegy elfogyott elővételben az idén 50 éves Mátyás Attila szülinapi koncertjére, ahol az énekes/gitáros pályafutásának minden zenekara, így az F.O. System és a Sex Action is játszik. A kerek évforduló kapcsán Attila egy videóinterjúban mesélt karrierjéről és a zenéhez fűződő viszonyáról.

Számos koncertfelvétellel és klipbejátszással tarkított interjúvideót tett közé a Youtube-on az idén 50 éves Mátyás Attila. A beszélgetés során szó esik pályafutásának minden állomásáról, az F.O. Systemtől kezdve a Sex Actionön át egészen a Mátyás Attila Bandig. Attila őszintén beszél életének nagy fordulópontjairól, külön kitérve azokra a momentumokra, amelyek időről időre arra sarkallták, hogy tovább lépjen, és új zenekarokban próbálja ki magát.

A nagyjából 150 dalt jegyző gitáros-énekes életművét egy számtalan vendéget felvonultató születésnapi koncerten mutatja be, ahol pályafutásának összes zenekara fellép. Ezen a koncerten minden zenekarral eljátsszák azt a néhány dalt, amit Matyi és a közönség is a legjobban szeret.



2013. november 15., péntek 20 óra
Budapest, A38 Hajó
Mátyás Attila 50. születésnapi koncert
A koncert után születésnapi rock mulatság hajnalig.
Minden jegy elkelt!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme