Rock Beach idén először, a Balaton parton


Idén is egy újabb taggal bővül a fesztivál paletta. A Rock Beach nem csak rock, metál, de a punk zene kedvelőinek is kedvez és ezt mind a Balaton parton. Mi más kéne a júliusi forró napokra (ha végre az is lesz), mint a parton való háromnapos tombolás. Ha érdeklik a részletek, kattintson!

A Rock Beach nem csak a hazai élvonalat sorakoztatja fel (mint a Depresszió, Deák Bill Gyula, Ossian, Junkies, Alvin és a mókusok, stb...), de külföldi ínyencségekkel is bőven szolgál (Paradise Lost, Sabaton). A július 26-27-28-i, három napos őrületen ezen kívül még kezdő bandák is felléphetnek, nem kell mást tenniük, mint jelentkezni a Rock Beach hivatalos honlapján, az oldal alján található űrlap kitöltésével.


Végre tehát kapunk egy igazi keményvonalbeli fesztivált, amin még a tehetséges kezdők is megmutathatják, mit tudnak, ezt persze a ki nem fogyó sörkínálat mellett. Mindezt igen elérhető áron (az elővételes napijegy már kapható a TicketExpress hálózatában, mindössze 2900 Ft-ért). A háromnapos eseményen közel harminc zenekar fellép, a metál fesztiválig pedig már csak 45 nap van, tehát irány a jegyiroda!

www.rockbeach.hu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme