Idén a Balatonon dübörög az EFOTT

 

Az EFOTT látogatószáma minden évben egyre nő, a szervezők pedig alkalomról alkalomra újítanak, hogy több évtized után is tartogasson meglepetést az az egy hét, szabadon. Fesztiválcsárda, két nagyszínpad, hangos és akusztikus duplakoncertek, világsztár fellépők, stand-up, színházelőadások, számos vizes- és szárazföldi sportprogram, no  és reggelig tartó bulizás – kulcsszavakban így lehetnek összefoglalni a 2013. június 25-30. között tartott EFOTTot.


Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója idén a Balaton partjára, Zánkára költözik. Az Új Nemzedék Központ kiváló helyszín egy ilyen nagyszabású esemény megrendezésére: erdők, ligetek, árnyék, napfény és természetesen víz közeliség jellemzi a környezetet. Jó hír, hogy a szervezők 2013-ban is igyekeztek megtartani a hallgatóbarát árakat, valamint mindenféle formában gondoskodtak a helyszín megközelíthetőségéről.

Nagy bulinak ígérkezik...

A 209 hektár napközben sport-, turisztikai-, kultúr- és egyéb szabadidő programoknak ad teret, és amikor a Balaton felett ereszkedni kezd a nap, indulhat az elmaradhatatlan, a fesztivál igazi erejét képező, töménytelen mennyiségű zene. Hip-hop, underground, SKA, elektronikus, drum and bass, house, punk és rock, sőt népzene, azaz nagyjából az összes zenei irányzat előadói közül válogathat mindenki, ízlése szerint.

Természetesen az idei EFOTT-on is bulizhatunk a legjobb magyar zenekarok koncertjein, és külföldi együttesek is színesítik a palettát. Csak néhány név a hihetetlen mennyiségű fellépő közül: Tankcsapda, Quimby, Irie Maffia, Kiscsillag, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Road, Depresszió, Compact Disco, ByeAlex, Punnany Massif, PASO, Ocho Macho, Belga, Kaukázus, HS7, Anima Sound System, Alvin és a Mókusok, Kowalsky meg a Vega, Anna and the Barbies, Péterfy Bori…

Tankcsapda idén is lesz

Külföldi előadók közül: Faithless (dj set&live PA) /UK/, Mr. President /GER/, Kosheen DJs /UK/, Deniz Koyu /TUR/ Danny Avila /ESP/, Alex Kenji /ITA/ és – ahogy mondani szokták – még sokan mások.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme