Nyerjen jegyet a Cseh Tamás dalai estre a Városmajori Szabadtéri Színpadra!


Három szerencsés olvasónk vehet részt a Városmajori Szabadtéri Színpad Cseh Tamás estjén, június 29-én. Az esten a Vodku fiai és barátaik előadásában, Für Anikó. Holecskó Orsolya, Szervét Tibor és Adorjáni Bálint közreműködésével hallhatóak majd Cseh Tamás és Bereményi Géza dalai. Játék!

A Vodku fiai célja, hogy megőrizze és életben tartsa Cseh Tamás dalainak üzenetét és hangulatát. 2010 óta számos budapesti helyszínen, tucatnyi vidéki városban valamint a külhoni magyar közösségek előtt is bemutatták folyamatosan változó, bővülő műsorukat.

A június 29-i estén kivételesen nem a megszokott trió felállásban, hanem egy nagyobb zenekarral és neves színművészek közreműködésével szólaltatják meg azokat a dalokat, amelyek immár több magyar nemzedék számára bírnak meghatározó jelentőséggel.

Nyerjen jegyet a Cseh Tamás dalai estre, a Városmajori Szabadtéri Színpad előadására!

A játékban való részvételhez most elég - ha még nem tetted volna - lájkolni a FOOTER.HU Facebook oldalát és csatlakozni az eseményhez!


A játékban 3x2 db belépőjegyet sorsolunk ki a Cseh Tamás dalai koncertre, a Városmajori Szabadtéri Színpadra. A nyertesek a belépőket a jegyirodában vehetik át. Az átvételről e-mailben tájékoztatjuk őket.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme