Hegyalja 2. nap - Beszámoló


A FOOTER.HU fesztiválkommandója nem pihen, egy kis babgulyás és néhány finom helyi bor után újult erővel kezdett neki a Hegyalja egyik legpörgősebb napjának. Hajnalig meg sem álltunk. Ha tovább olvastok, láthatjátok mikre rophatta a fesztiválközönség a második napon.



Első állomásunk a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertje volt a Borsodi nagyszínpadon. A ska muzsika ütemeire könnyen ledolgozhattuk az ebédünket és kellő energiát kaptunk az est további részére.


Később Péterfy Bori & Love Band dallamaitól érhette el a közönség maximális extázist.


Ezután is a nagyszínpadnál maradtunk, ahol a Kowalsky meg a Vega lépett fel a szokásosnál nagyobb létszámban, hiszen FankaDeli is csatlakozott néhány szám erejéig, hogy hamarosan megjelenő közös albumukba a Hegyalja közönsége is belehallgathasson. Akik a koncertről lemaradtak, azok se szomorkodjanak, nekik itt egy kis ízelítő:


Az Everlast fellépése tökéletes pihenő volt egy korsó sör mellett, a sok ugrálás után. Az akusztikus rock és a rap ötvözése nagy tömeget vonzott a Borsodi nagyszínpad elé, még Ganxsta Zolee is itt pihent fellépése után Majkával közösen.


A nagy zivatar ellenére sem mozdult a tömeg nagyszínpad mellől. Cleo Panther, a Parov Stelar énekesnője, minden férfi szemet a színpadra vonzott, extrém, de annál dögösebb kinézetével és hangjával. Elektroswing nótáikat pedig senki nem tudta eszeveszett tánc nélkül végighallgatni.

  
Lábunk továbbra sem állt meg, hiszen a Pendulum Dj Set  két és fél órás kőkemény drum n' bass és dubstep bulival borzolta a közönség idegeit a szó legjobb értelmében. Majd szétesett a Borsodi Malátabár a dübörgő  zenétől és az egy emberként tomboló tömegtől. Az MC, Ben Mount, az egyik hangfalról a közönségbe vetette magát, megköszönve a kitartó táncolást.


Akinek nem lett volna elég a bulizásból, az ki sem mozdult a Malátabárból, hiszen Palotai vette át a keverőpultot Penduluméktól. Ben Mount is így tett, hiszen Palotai már javában játszott, amikor őt még le sem lehetett rángatni a színpadról.
Zárásként elénekeltünk még néhány mai slágert a Provident sátornál, majd egy "jóéjt-sörrel" búcsúztunk a csütörtöktől.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme