Debrecenbe kéne menni - CAMPUS Fesztivál 2012


Több mint 200 fellépő: zene, humor, mozi. Lesz Apocalyptica, a Prágában összeállt, de Európa-szerte ismertté vált formáció, a N.O.H.A., a Vancouverből érkező The Real McKenzies, de olyan magyar ikonok is nyomják a cívisvárosban, mint a Tankcsapda, a Republic, a Magna Cum Laude, a Quimby, meg persze a teljes magyar pop-rock elit.



A Víztorony Pódiumon a Dumaszínház humoristái nyomják majd a poénokat, míg a szabadtéri mozi gyermekkori emlékeket idéz, az Európai Nyelvek Utcáján pedig idén először sétálhatunk.


A szervezők a komfortról is gondoskodtak: jól felszerelt kemping, meleg vizes zuhanyzók, kellemes sátorhelyek, mobiltelefon-töltőállomás, kerékpármegőrző, internetkamion, és az eddigi évek tapasztalatai alapján még több vendéglátóhely várja a 0. naptól sátorozókat.

A fesztivál a kiemelt biztonságra is törekszik, a természetvédelmi terület épségére önkéntesek, a fesztivál látogatóira kiemelt biztonsági szolgálat vigyáz. A Debreceni Egyetem önkéntes hallgatói pedig a polgárőrséggel és a rendőrséggel közösen vigyázzák a fesztivál és a környék nyugalmát.


És, hogy milyen nótákat ajánlunk mi? Az emlegetett Tankcsapdának ez hazai pálya, de tuti ott leszünk a The Real McKenzies, a ZUP, a Folk Error és a Lyuhász Lyácint Bt. buliján is.

Nyilván lesz még sok már is.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme