Hegyalja 3. nap - Beszámoló




A Hegy'-en a pörgés nem áll meg, ahogy a FOOTER.HU fesztiválkommandója sem. Töménytelen nevetésről, Guinness-rekordról és persze zenéről, buliról és táncról szólt a harmadik nap.



A péntek délután különlegesen indult, hiszen az Axe szervezésében megdőlt az együtt zuhanyzás világrekordja. Majka több száz bikinis lánnyal zuhanyozhatott együtt műsorvezetőként, kipihenve ezzel az előző esti Everlast koncertet.



Este 7-től Paulay Ede Színház megtelt nevetni vágyó fesztiválozókkal, hiszen a L'art Pour L'art csapata lépett színpadra. A FOOTER.HU csapata is ezt a programot választotta, így bizton állíthatjuk, hogy szem nem maradt szárazon és senki nem hagyta el a nézőteret nevetéstől fájó arc és has nélkül.



Aki nem a színházat választotta, az máshol is jól mulatott, hiszen a Pepsi Nagyszínpadon a Belga szórakoztatta a bulizni vágyókat. Szokásos színes szerelésükben mindent beleadtak a borsodi srácok. A Tiszából biztosan kiugrált Zsolti a béka is, hogy jobban hallhassa őket.




 A punkos dallamok szerelmesei a Borsodi nagyszínpadnál ugrálták végig az Alvin és a Mókusok koncertet. Slágereiket énekelve mindenki újra kamasznak érezhette magát.


Ezután igazi metálcsemegét hallhattunk a Borsodi nagyszínpadon. A finn szimfonikus power metál banda, a Sonata Arctica mutatta meg, hogy milyen tüzes a jeges Észak zenéje. Május 18-án megjelent albumukról is hallhattunk új nótákat a korábbi slágereik mellett. A Hegy' közönsége mellett még a marhapörköltet szerették a legjobban, állítólag egy fél bográcsnyit benyomtak a színpad mögött.



Akinek a finn banda mégsem lett volna szimpatikus, az a Pepsi nagyszínpadon találhatott magának egy másik különlegességet. A Skindred nevű banda az alternatív és a punk rockból, a reggae-ből, heavy metálból, ska-ból, hip-hopból és dubstepből gyúrt össze magának egy egyedi stílust, mellyel levette a közönséget a lábáról.



Visszatértve a Borsodi nagyszínpadhoz, ismét egy kevert stílust hallhattunk. A Biohazard a heavy-metált ötvözi a hip-hoppal és a HC punkkal. Az USA-beli és ausztráliai turnéjuk után meg nem tört lendülettel adták elő január végén megjelent új korongjuk anyagát. Őrületes bulit csaptak, hiszen Billy Graziadei a színpadállványon fejjel lefelé lógva gitározott és a szerencsések még egy pacsit is kaphattak tőle. Annyira jól érezte magát, hogy saját koncertjük előtt még a Skindreddel is lenyomott egy számot a másik színpadon.



A fesztiválozók ki nem fogyó lendülettel buliznak, így teszünk velük mi is. Reméljük lelkesedésünk holnapra sem hagy alább.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme