Hegyalja 1. nap - beszámoló


A FOOTER.HU csapata is sikeresen megérkezett a Hegy'-re, ahol már az első nap sok új élménnyel gazdagodott. Az utcán mindenhol fesztiválozók hömpölyögnek, a borospincék tele vannak, a sátrak tengerében pedig nem nehéz eltévedni. Néhány furmint és szamorodni után, belevágtunk mi is a koncertek rengetegébe. Nézzük, miket is láthattunk tegnap.



Első állomásunk a Pepsi nagyszínpadhoz vezetett, ahol a Road pörgős zenéjére rázta a haját a közönség. Ki nem fogyó lendülettel, magukhoz méltóan jó koncertet adtak, aminek a végén együtt ordíthattuk, hogy "nem kell más".


Levegővételhez sem jutottunk és már az Exodus volt a színpadon. A thrash metal zenekar senkit nem hagyott pihenni az egész koncert ideje alatt. A fesztiválozók hatalmas tombolással köszönték meg a szervezőknek, hogy teljesítették különleges kérésüket, és elhozták nekik a richmondi bandát.


Nem voltunk hűtlenek az Eddához sem, és a kör közepén állva énekeltük végig a koncertet a Borsodi nagyszínpadon. Klasszikus slágereiket hallgatva visszarepültünk az időben és igazán ünnepi hangulatba kerültünk.


Nem sokáig merengtünk a múlton, hiszen Angela Gossow sajátos énekhangjával visszarángatott minket a jelenbe. Az Arch Enemy gondoskodott arról, hogy úgy rázzuk a fejünket, hogy egy hajszálunk se maradjon a helyén.


Ezután átúsztunk a tömeggel a Borsodi Malátabárba, ahol a Fish! adott koncertet. Az elmaradhatatlan hangulatot és őrületet most is hozták, ugrálás nélkül szinte lehetetlen volt a színpad környékén tartózkodni, csak arra kellett vigyázni, hogy a sör ne folyjon ki a pohárból.


Követekező állomásunk a világhírű német rockbanda, az Alphaville koncertje volt a Borsodi nagyszínpadon. Slágereik hallgatása közben megtaláltuk az örök fiatalság kulcsát, és sok boráztatta arccal együtt énekelhettük a legendássá vált bikicsunájt.


Lazításképpen a Broken Note lassú elektronikus dallamait hallgattuk meg a Borsodi Malátabárban. Dubstep ütemei igazán fülsimogatóan hatottak az egész napos gitártépés után. Ezután nyugodt szívvel vetettük bele magunkat a sátorba, hogy ugyanolyan erővel és lelkesedéssel kezdhessük a következő napot, ami igencsak jónak és változatosnak ígérkezik, amiről természetesen holnap is olvashattok.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme