Júliusi zenedömping


Itt lesz velünk júliusban a mindent túlélő P.O.D, Adam Lambert és a The View. Ők mind új albummal jelentkeznek. Kislemezfronton pedig a nők erősítenek: Lana Del Ray, Norah Jones, és Florance and the Machine. Niki Minaj-ról pedig azért sem írunk. Szólhatnánk még Will Youngról, aki új videójában szeretőt keres, de Adam Lamberttel már úgyis megtapostuk a magyarok gyenge tolerancia küszöbét. Ízelítők a júliusi zenei felhozatalból.

P.O.D – Murdered Love

Ha hinni lehet a híreszteléseknek, az album július 10-én jelenik meg, négy év szünet után. A Murdered Love zenei producere, az a Howard Benson, akivel a csapat az eddigi legsikeresebb (Satellite) lemezét is készítette. Az első kislemez a ’Lost in Forever (Scream)’, első lett az iTunes keresztény rockzene listáján. Többet nem is kell mondanunk. Ja, de. Az egyik dalban közreműködik a Cypress Hill is.


Adam Lambert - Traspassing

Az American Idol nyolcadik évadjában feltűnt fiatalember az egyik legsikeresebb a tehetségkutató műsorok által kitermelt tiszavirág életű sztárocskák között. Természetesen csak addig, amíg Radics Gigiből nem lesz világsztár. Az album Amerikában már május végén megjelent, és mai viszonyokhoz mérten Amerikában elég sokat eladtak belőle. A kritikusok is szerették. Lambert karrierje eddig túlélt egy coming outot és egy színpadon elkövetett orális szex imitációt, úgyhogy még biztos hallunk róla.



The View -  Cheeky for a Reason

A skótok egyik kedvenc indie-rock bandája negyedik stúdióalbumával jelentkezett idén júliusban. A ’How Long’ az első kislemez, amely június 6-tól hallható a rádiókban.



Lana Del Ray – Nathional Anthem

A kóros Nancy Sinatra szindrómában szenvedő énekesnő, kihozta ötödik kislemezét a Born To Die debütáló albumáról. A National Anthem videójában Lana Marilyn Monroe-nak és Jackie Kennedynek öltözik.




Norah Jones – Say Goodbye

Az énekesnő ’Little Broken Hearts’ c., április végén megjelent albumának második kislemezéhez van szerencsénk. Norah Jones, az új lemezén próbált magához képest rendhagyó ötletekkel előrukkolni. A kritikusok szerint állítólag sikerült. Nekünk még mindig nehezünkre esik megkülönböztetni a dalokat egymástól. De ez lehet a mi szegénységi bizonyítványunk inkább.



Florence and the Machine – Spectrum

A Ceremonials névre keresztelt album ötödik kislemeze a Spectrum. A videóklipet David LaChapelle és John Byrne rendezte. Ennek köszönhetően a kritikusok zöme nemcsak a dalt, hanem magát videót és annak komor atmoszféráját is méltatta.





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme