Dub, de nem (csak) step – Dr. Justice@Cökxpon


A dub szó hallatán a laikusoknak ma már lehet, hogy leginkább a dubstep műfajocska jut eszébe, ami attól függ kit kérdezünk, lejárt „lemez” vagy a metál óta a Sátán új zenéje. A dub azonban egy ennél jóval régebbi és lényegesen sokszínűbb dolog, ami fellelhető Lee Perry, Porter Ricks és Borgore zenéjében egyaránt. 


Ezúttal viszont nem akarunk műfajismertetőt írni, legjobb ha mindenki a saját fülével hallja, erre pedig remek alkalom lesz a cökiben készülődő igazán érdekes és különleges este. Március harmadikán ugyanis a “Dub” hívószavára gyűlik össze jó pár live-aktor és dj, hogy a szintén tekintélyes mennyiségű vizualistával együtt egy páratlan eseményt abszolváljanak.

A debreceni Dub Székházból főnöke, Dr. Justice útra kel, hogy képviselje a csapatot és együtt játsszon olyan régi székházas vendégekkel, akik korábban már tiszteletüket tették a fesztiválon állított sátrunkban -Solomon az egyik és I. Ration a másik ilyen zenésztársuk. Rajtuk kívül még jó néhány előadóval találkozhat a tisztelt közönség, akiknek listáját és elérhetőségeit a fácsén lehet nyomon követni.

Line-up:

Du3normal (live)
Early Grey EP [DubCombe Records]

Supa Dub (live),
DubSupa

DuiJah (live)

Solomon (live)

I.Ration (Dub Vibration)

Dr.Justice (Dub Székház)
dubszekhaz.wordpress.com

Dtr (Dub Színház)

Gumilap (Dub Phase)
http://dubphase.com/

VJ: FullKolor, Artatlan, Massa

http://www.sub.hu/
http://www.facebook.com/plugandlay


Ilyesmire tessék számítani!

Plug & Lay {Dub Version} powered by Funktion-One
@ Cökxpôn Café Theater


03/03/2012
Belépő / Entry:
♂ ::: 400 HUF
♀ ::: 0 HUF

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme