Piros, sárga, zöld – elindult a Zöld8.hu!


Az energiahatékonyság világnapján indult el a Zöld8 című, környezettudatossággal foglalkozó online magazin. Az oldal szerkesztői pozitív hangvételű, az előremutató technikai megoldásokat és hasznos ötleteket bemutató, szórakoztató újságot ígérnek.

Az emberiség kollektív tudatában megteremtődött az igény arra, hogy másfele irányítsuk sorsunkat. A környezetünkkel való szorosabb együttélés vágya nem azt jelenti, hogy fel kell adjuk civilizációs vívmányainkat. Ahhoz, hogy a természet adottságai és az emberiség igényei egymásra találjanak, meg kell leljük közös határainkat – írják a szerkesztők az oldal ars poeticájában.

A Zöld8.hu a magyar online piacon egyedülálló módon nem csak a száraz híreket szemlézi, hanem olyan tematikus tartalmat nyújt, amelybe a külföldi zöld portálokon kívül a kapcsolódó témájú blogok, szakértői oldalak, és környezetbarát termékeket előállító cégek hírei is megjelennek.

Az oldal szerkesztőinek célja, hogy a Zöld8.hu a hazai környezettudatos megoldások zászlóvivője legyen, és hogy eköré összetartó közösség is kiépüljön. Ennek érdekében az oldal erőteljes jelenlétet ígér a közösségi médiában is.

„Tudjuk, hogy a világot nem válthatjuk meg. Azonban, ha mindannyian elvégezzük azt, amit saját léptékünkben elvégezhetünk, közelebb kerülünk egy élhetőbb élethez.”

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme