Téves hívás - II. rész


Hétköznapi emberek hétköznapi ballépései. Vagy talán mégsem? Budapest szívében zajlik az élet, melynek szereplői akár mi magunk is lehetnénk. Titokzatos idegenek különös csomaggal, fiatalok illegális ténykedés közben, egy szerencsétlen találkozás, elfelejtett utcanevek és házszámok, jó néhány eltévedt telefonhívás. A Szurikáta Projekt Téves hívás című websorozatának második része. Katt!

A Szurikáta projekt stábja elég vegyes társaságból áll, akad köztük olyan, aki még csak belekóstolt a színpadi világba, mások hosszabb ideje színpadon és színház közelében mozognak, megint mások pedig már szinte profinak számítanak a szakmában. A sokrétű alkotótábor gondolata a tehetséggondozás kapcsán merült fel, s ahogy az eddigi forgatási élmények, beszámolók és videók tanúskodnak róla, nagy sikerrel. A filmes vállalkozáshoz olyan ismert színészek is csatlakoztak, mint Almási Sándor, Blazsovszky Ákos, Koltai Róbert, Ódor Kristóf, Szirtes Balázs, Szőlőskei Tímea és Sztankay Orsolya.

A sorozat hősei maguk sem tudják, hogy a következő pillanatban mi vár rájuk, s az események sodrásából csupán egyéniségük sajátos varázsa mentheti meg őket. Gengszterek, graffitis kultúra, botcsinálta nyomozók, szorongó festőművész, agresszív aktfotós, titokzatos árny, öngyilkosjelölt nagyapó, s ez még csupán néhány karakter a sorozatban felbukkanó szereplők közül. Mindeközben a város rohan, s mi is rohanunk vele. Ki tudja, talán éppen ez a végzetünk...


stáblista:
Annus néni: Hajas-Kiss Anikó
Az "öreg" Dudás: Koltai Róbert
Maxi: Rostás Balázs
Lolo: Ódor Kristóf
Bakos Dávid: Almási Sándor
Benei Szilvia: Szőlőskei Timea
Dalma: Sztankay Orsolya
Kaszás úr/ "Bé": Zord Ágost
Pepi: Gács Bence
Szentesi Réka: Vass Henriett
Szamosváry András: Szirtes Balázs
Graffitis lányok: Barbinek Paulina és Kakukk Bernadett
Hajléktalan: Blazsovszky Ákos
Sötét alak: Fehér Krisztián
Don Gyenyiszov: Tapodi Dániel
A "hang": Péter Laura

Fényképezte: Horváth Tamás és Csoda Bence
Vágó: Galambos Róbert
Írta és rendezte: Kiss Ildikó

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme