Megszülte új albumát az Offspring


Legalább is erről tájékoztatta a pórnépet frontemberük, Dexter Holland. Még nem lehet tudni megjelenés pontos időpontját és a lemez is név nélkül fut, de egy biztos: visszatérnek. Még az idén. Kicsit öregebben és kicsit kövérebben. De a gyerekek még mindig nincsenek jól.


Hol vannak már a boldog kilencvenes évek, amikor az Offspring végre mainstream sikert ért el az elbűvölően bugyuta Amercanával? A punk pop (vagy rock, de nem szeretnénk megsérteni senkit) banda népszerűségét olyan könnyedén fújta el a szél, ahogy anno Britney megragadta azt a nullás gépet, hogy végigszántson a fején. És ugyan most is aktuális lenne, de Dexterék mégsem üvöltik a képünkbe, hogy ’Miért nem keresel munkát?’





Az együttes dobost cserélt, és 2008-ban megpróbált visszatérni, a ’Rise and Fall, Rage And Grace’-szel. Nem tudjuk esütni a lapos szóvicceket. Akkora bukás nem lett az album, de nem érték el vele el a régi sikereket sem.

Dexter Holland a banda facebook oldalán jelentette be, hogy bizony elkészültek. Mi azt sem nagyon tudtuk, hogy dolgoznak valamin, de ez inkább minket minősít. Az új album valamikor idén kerül a boltokba és annyi biztos, hogy szerepel rajta egy ’You will find a way’ névre keresztelt dal. Mi is csak ennyit kívánunk az Offspringnek. Nem többet.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme