Megint játszunk - Nyerjen jegyet Tompos Kátya Keresztül Európán világzenei koncertjére!


A Nemzeti Színház kiváló színésznője a Valami Amerika 2 című filmben csillogtatta meg először énektudását. A Magányos csónak című dal sokak kedvence lett. Az István, a király 2013-as előadásán Réka szerepében hódította meg a Papp László Budapest Sportaréna és a Szegedi Szabadtéri Színpad közönségét. Ezúttal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon láthatjuk, halhatjuk. Játsszon velünk és nyerjen páros belépőt a koncertre!

Énekesnőként talán kevesebben ismerik Kátyát, pedig otthonosan mozog a jazz, a pop és a világzene világában is. 2013 novemberében Keresztül Európán címmel jelent meg első szólólemeze. Az album egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar és orosz nyelven. Igazi kalandozás nem csak kelet és nyugat, de a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának izgalmas zenei lenyomata, egy olyan tükör, melybe jól esik belenézni. Kiváló program egy szép, meleg nyári estére!




2014. augusztus 10. (vasárnap) 20:00
Városmajori Szabadtéri Színpad
(2 és fél óra, egy szünettel)

Válaszoljon helyesen a kérdésre és nyerjen páros jegyet a darab augusztus 10-én, vasárnap, 20 órakor kezdődő előadására!

Ki szerezte az Európán Keresztül zenéjét?


a.) Szemenyei János
b.) Hrutka Róbert
c.) Alföldi Róbert

A válaszokat 2014 augusztus 8-án, pénteken déli 12 óráig várjuk a footer.nyeremenyjatek@gmail.com címre!


Némi segítség itt található.


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme