Strand Fesztivál – hamarosan indul a buli!


Itt a Volt, a Sound, a Sziget, EFOTT és még sorolhatnánk a régi és jól bevált fesztiválok tömkelegét. Mindegyik nagy port kavaró, igazi élvonalat felvonultató bulik. De valami mégis kiveszett mindegyikből, már nem igazán arról szólnak, mint az elején. Persze ott vannak erre a kisebb események, amik évről-évre feltűnnek (bár nem feltétlenül tartósak), most azonban végre úgy néz, ki itt van egy, ami nemcsak hogy a régi hangulatot hozza vissza, de még színvonalas is. Kattintson, ha még több infót akar a Strand Fesztről!

Ha már Balaton, akkor persze, hogy a Sounddal pedálozik az ember mi mással. Bár jóval nagyobb esemény és kissé más műfaj is, mint a Strand Feszt mégis azt gondolná az ember, hogy a Sound kistesója. Kissé az is, olyan fellépőkkel, mint John Newman, vagy Parov Stelar. De, és itt van a hangsúly, emellett ott van az első napon hasító Papa Roach és a Strand feszten jubileumi szülinapját ünneplő Tankcsapda is.


Tehát azért nem egy műfajra orientáló buliról beszélhetünk, van itt minden, és pont ezért jó. Bár ahogyan a Sound is és a B.my.Lake is a Nagyon Balaton keretén belül szerveződött úgy ez is, tehát azért van közös pont, de ez betudható a magyar tengernek.


Egy szó, mint száz, végre ismét kap a közönség egy szándékosan nem nagy placcú, szűkebb és családiasabb fesztivált. Ami pont azért annyira jó, mert ettől meg van a maga varázsa, de mégis markáns fellépőkkel rendelkezik mind a hazaiakat tekintve, mint a külföldieket. Knife Party, Wilkinson és Dub FX mellett lesz itt Subscribe, 30Y,  Kiscsillag, Supernem. Délutántól pedig már különféle programokkal indul a buli és grátiszként minden este tűzijátékot kap a nagyérdemű. Ezt, mint már említettük a lehető legbarátságosabb árakkal és a legideálisabb környezettel.

Augusztus 20.-án tehát szedja a cuccát, és irány a nyár egyik legkülönlegesebb eseménye. Már csak alig egy hónap és kezdődik a tombolás!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme