Entrópia Architektúra – Pozvakowski – minden, ami kell


Ismét az egykori Metro klubban zúzhat a nép szombat este, az Entrópia és a Pozvakowski lehengerlő és velőt tépő koncertjére. 8 órától kezdődik az őrület, kihagyni életveszélyes!

Az Entrópia Architektúra sokak számára elég nehezen értelmezhető művészeti alkotás. Ezért is kap rengeteg jelzőt: rituál rock, indusztriál, paramentál, durva gépzene, satöbbi. Ha a banda szeretne bármivel is azonosulni (nem!), akkor biztos valamelyiket a sajátjának érezné, így viszont örömmel úszkál, sodródik a lehetőségek tengerében. Emellett pedig azt csinálják, amit csak szeretnének úgy, ahogy jól esik nekik.

A zenekar 11 éve alakult, jelenleg a következő arcok részvételével működik: Kósa Csaba - Effects + Vocal, Zoltán Csürke - Gitár, Gnáj József - Dob, Walch Márton - Vocals, Doromb és percussion, Orosz, B. Philippe - Fagott, illetve Horváth Károly - Bass. Ami rájuk erősen hatott: Mahakala és Mahayana Buddhizmus, Postkonstruktivizmus, az ipari gépek suttogva sikítása, a poszt posztmodern korban való felcseperedés és az élet.

Ha valami zúzás, akkor ez az...



A Pozvakowski formáció a másik szemünk fénye. A győri post-rock banda bebizonyította, hogy igenis tudunk igényes zenét alkotni. Méghozzá olyat, amelynek van helye ezen a színtéren, legyen szó a hazai, vagy külföldi koncertekről, fesztiválokról.

Az Entrópiához hasonlóan ők is szeretnek kísérletezni. Érdekes, figyelemfelkeltő, pozitívan meghökkentő elemekkel operálnak.

A pszichedelikus post-rock tépi az arcunkat, szaggatja a lelkünket, vizuálisan pedig nagyon jól megkomponált vetítéssel babonázzák meg szemünk világát, hogy végül, jól átrágva visszaköpjék zsigereinket a testünkbe, ami még soha nem esett ilyen jól.

Anyag nélküli repülés...

A bandaleírás is magáért beszél:
dm: guitar/samples, sbstyn: bass, zsmbr: drums, szerediCs: visual attack (8mm & 16mm reels & analog projectors)

Nincs is más hátra, mint holnap a Rohamba rohanni, és őrülten élvezni a lelki-elme borulást okozó gyönyöröket! Koncert után pedig olvasni, amit láttatok, és megtudni mindent, amit nem is sejtettetek!



https://www.facebook.com/pozvakowski

https://www.facebook.com/entropia.architektura

Az esemény: https://www.facebook.com/events/678973628805238/





Írta: Szuszu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme