Dub Székház összművészeti sátor a Campus Fesztiválon


Norwell és S. Olbricht neve nem maradhatott ismeretlen a vájt fülű budapesti közönség előtt, nem úgy, mint Debrecenben, ahol eddig még nem jártak. Ezért a Campus Fesztiválon gondoskodnak róla a srácok, hogy tőlük legyen hangos a Nagyerdő. A sátorban most egy dj szettre hivatalosak, ahol a két jó barát egymásután játssza majd le kedvenc lemezeit.

Kettejük nevéhez fűződik a Farbwechsel kiadó alapítása és igazgatása is. A kiadó a kazettát választotta "totemállatának" és zenéit szalagon adja ki a megszokott digitális formátum mellett. Legfrissebb kiadványuk egy szuper érzékeny techno egyveleg a Wedding Acid Group-tól amely a Newpestian Adventures címet viseli. Itt botolhatnak bele.

s. olbricht

norwell

Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói. Mindkettejük esetében elmondhatjuk, hogy a repetitíven ritmusos és egyben hipnotikus kompozíciók ismerői és alkotói.

kapcsolódó linkek:

farbwechselrecords.com

www.facebook.com/farbwechselrecords

farbwechsel.bandcamp.com/music

www.facebook.com/norwellmusic

soundcloud.com/norwell

A Campus Fesztivál utolsó estéjének első vendég fellépője a KULTer.hu - Dub Székház sátorban az az Iamyank, akinek sokáig csak a zenéjét ismerhettük, az arcát nem. Iamyank karrierje szorosan kötődik az Improhoz, az első magyar elektronikus zenei "iskolához". Az első évfolyam egykori diákjából immár instruktorrá vált Yank természetesen nem csak beszél a zeneszerzésről és -szerkesztésről, hanem műveli is azt, nem is akárhogyan. Kezdetben a bass music gyűjtőnév alá tartozó műfajokkal foglalkozott, legutóbbi, City of Nobody című EP-je viszont már nem elsősorban a basszusokról szól - nyugodtabb, kifinomultabb hangon szól, és közelebb áll a chillwave-hez, mint a dubstephez. De bármilyen stílusneveket is puffogtatunk, a lényegen nem változtat: a mai magyar elektronikus zene egyik legaktuálisabb és legtehetségesebb előadója érkezik hozzánk Iamyank személyében.

10464188_689517921095336_6464876509804225721_n

Kapcsolódó weboldalak:

iamyank.bandcamp.com

www.facebook.com/iamyankmusic

Mahagonee és Grabo'sky (igen, már így írja) debreceni gyökerei közismertek. A helyi underground partyélet követői és a Sátor törzsvendégei már jól ismerik őket. Grabo, a "Diszkópápa" inkább a house és az elektronika, Mahagonee pedig inkább a funk felől közelítette meg kettejük közös halmazát: a discot. Grabo'sky kezdetben a re-editjeivel keltette fel a magyar zenei sajtó érdeklődését, de a disco/nu disco műfajokban saját szerzeményei is megjelentek már a Manamana Records és a Spacewalker Recordings gondozásában.

Mahagonee, saját re-editjei mellett, a Neston rádióban futó Gumicukor című műsorával vívott ki magának elismerést, és vált ezzel ismert és elismert szereplőjévé a magyarországi új diszkókorszaknak.

A Dub Székház sátor utolsó fellépőiként adnak táncórákat kezdőknek és haladóknak szombat éjjel 2-től.

Kapcsolódó weboldalak:
soundcloud.com/grabowsky
soundcloud.com/mahagonee

Az este házigazdája a Dub Székház részéről Metrokoll lesz.

Campus Fesztivál
július 24. - július 27.
Debreceni Nagyerdei Stadion
Nagyerdei park 12., Debrecen, 4032

Forrás: dubszekhaz.wordpress.com

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme