Strand Fesztivál- Nagyon Zene - Ott a helyünk!



Legideálisabb nyárzárónak mi más, mint a Strand Fesztivál. A tavalyi Nagyon Balaton rendezvény sorozat keretén belül megrendezett, Zamárdi Strand Fesztivál hatalmas sikert aratott. A Petőfi rádióhoz erősen kötődő rendezvény tavaly is családiasra sikeredett, hisz (az amúgy nem túl nagy placcot felölelő esemény) igazi hazai élvonallal szolgált és emellett még egy két külföldi kuriózum is feltűnt ezt mind pedig a lehető legbarátságosabb árakkal.


Ez idén sem alakul másként. Az augusztus végén megrendezésre kerülő Strand- vagy Nagyon Zene Fesztiválon lép fel egyedül a Parov Stellar is, akik nem mellesleg egyre inkább kezdenek betörni a köztudatba, nyilván nem alaptalanul. Ezért már megéri lemenni, legalább egy napra, pláne, hogy ezt mind megúszhatja az ember 7500 Ft-ból. De a négynapos bérlet se sokkal több, a közel 16ezer forintos ár nem hogy barátságos, de még jóval gazdaságosabb is mintha csak egy-két napra ugranának le. Plusz még 2500 Ft-ért kempinghelyet is kapunk.

De amellett, hogy az egyik leggazdaságosabb árakkal rendelkezik a Strand fesztivál olyan akár egy mini Sound. Szintén a Balaton parton van, tehát még egy nyaralással egybekötött fesztiválozás is adható és nem mellesleg nem csak hazai élvonalat vonultatja fel, de mint említettük külföldi sztárvendégekkel is bővelkedik. Így a már említett és általunk nagyon várt Parov Stellar mellett fellép majd, a Papa Roach, Knife Party és John Newman és Dub FX is. Itthoni sztár fellépők között Brains, Punnany Massif, Quimby, Irie Maffia,  Kaukázus és még sokan mások.

Ilyen zúzásra tessék számítani

Erre azért mindenki emlékszik, ugye?

Aki lemaradt volna a februári koncertről most pótolhat.

Nem érdemes tehát kihagyni ezt a két színpaddal, szinte családias fesztivált. Zamárdi, augusztus 20-23 Strand Fesztivál, Nagyon Zene, ott a helyünk!



Írta: Vicky

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme