Idén már nem jön a Metallica - koncertajánló az év végére


A két téli ünnep között minden évben elég jó a koncertfelhozatal. Ez azért van, mert karácsonykor az emberek túl sok bejglit esznek. Ilyenkor minden azért van. Programajánlónk következik.

December 26-án, csütörtökön tartják a Gödör Karácsonyt, itt a fő fellépő a Pál Utcai Fiúk lesz, a Barba Negrában a Mobil Mánia és a Rock Band látható és hallható majd, míg a Josefina Blues Bellben Kalapács és az Akusztika Zenekar küldi.

Másnap a Barba Negrában a Kowalsky meg a Vega, a Gozsdu Manó Klubban Ferenczi György és a Rackajam játszik, a brit dj, Radio Slave a Corvintetőn lép fel, és ezen a napon búcsúzik el a közönségtől a tevékenységét felfüggesztő Nemjuci az Iskola klubban.



December 28-án tartja karácsonyi koncertjét az idén 40 éves Muzsikás együttes a Művészetek Palotájában (Müpa), az Óbudai Kulturális Központban pedig Hobo Karácsonyt tartanak, az Óriás, a Grand Mexican Warlock és az Uzipov pedig a Corvintetőn játszik. Szintén ezen a napon kezdődik az első alkalommal megszervezett, háromnapos Indoor Fesztivál is a Hungexpón. Ott lesz egy csomó zenekar.

December 29-én a Barba Negrában az Anna and the Barbies tart unplugged lemezbemutató koncertet, a Dürerben pedig jön a Tetoválók éjszakája Deák Bill Gyulával, a Subscribe-bal és a Supernemmel. A programmal kapcsolatban amúgy van egy menő interjúnk itt.


December 30-án tartja szokásos év végi nagy koncertjét Demjén Ferenc a Sportarénában, a Mátyás Attila Band a Dürer Kertben, a Hot Jazz Band a MOM-ban, a Pokolgép a Barba Negrában játszik, de mi nem hagynánk ki a Gozsdu Manó Klubban a Turbót, és valahogy megoldjuk, hogy közben a Gödörben is ott legyünk a SpencerHill Magic Band előszilveszteri koncertjén.


Szilveszterkor süssenek malacot.

Január elsején a Budapest Klezmer Band sztárvendéggel, Szulák Andreával köszönti az újévet 20 órától a Budapest Kongresszusi Központban, a MOM-ban a Quimby játszik, a Gödörben a Junkies ad unplugged koncertet. Ne feledjék, elsején igyanak sok folyadékot, könnyebb ételeket válasszanak, súlyosabb esetben ezek mellé ágynyugalmat javaslunk.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme