Technós szigor, pop irónia - Ingyen letölthető trekk Daniel Maloso első nagylemezéről




A jellegzetesen latinos beütésű, ámde zúzós technójáról híres mexikói producer, Daniel Maloso  bemutatkozó nagylemeze októberben érkezik. Addig még néhányat azért aludni kell, de addig is kaptunk egy kis ajándékot a kiadótól. 


Mióta Rebolledoval közös EP-jük megjelent két évvel ezelőtt, Maloso állandó színfoltja lett a  Cómeme kiadónak. Ami nem csoda hiszen stílusa tökéletesen beleillik a  Cómeme pörgős, a mai elektronikus zene színes palettáján is különcnek számító világába. A lemezről kapunk most egy kis ízelítőt, az első trekk, ami a „Shera” címet kapta, ingyen letölthető. 

Ruganyos ütemek, vibráló akkordok erőteljes basszus alappal, nemi '80-as éveket idéző Italo hangzással megfűszerezve, így lehet leginkább jellemezni az „In and Out” nyitó trekkjét. A Sherát hallgatva is fellelhető a mexikói csodabogárra jellemző kettősség: technós keménység és szigor, amit némi ironikus pop hangzás egyensúlyoz ki. Gondoljunk csak 2009-es Ritmo Especial-ra:



Michael Meyer @Balaton Sound 2010. Ott voltunk!


Kíváncsian várjuk az albumot, ami már csak a szám címekből kiindulva, vélhetően érdekes lesz. Vajon mit takarhat a Punk Reggae Disco elnevezés? Még egy kicsit várnunk kell, hogy megtudjuk, de akkor rögtön be is számolunk róla!



Trekklista:

1. Shera
2. Body Music
3. Boney
4. They Came at Night
5. Punk Reggae Disco
6. Cafe Obscuro
7. Mamihlapinatapai
8. Control y Voltage
9. Right Kind
10. Steady Rolling (All My Life)

Az album Cómeme kiadásában 2012 október 22-n jelenik meg.

Az ingyen trekkért katt ide!




powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme