Fuck Yeah Tumblr – 6 mikroblog, amit (szerintünk) követniük kell



Mára több mint 58 millió mikroblogot számlál az alig néhány éve létrejött Tumblr.com oldal. Gyakorlatilag nincs olyan téma a nap alatt, amit valaki ne dokumentálna képekben és/vagy rövid bejegyzésekben. Nyilván ezeknek az oldalaknak a minősége igencsak változó, de azért akadnak gyöngyszemek. 



1. Kezdjük egy hazai bloggal, a Fuckyeahquartkommentek-kel. A zenén mindig jókat lehet veszekedni és ezt vallják a Quart.hu cikkek hozzászólói is. A vérmes rajongók vagy éppen fikázók aranyköpései között szemezgethetünk.

Idézünk: „Aki már volt Hó Márton koncerten az tudja, hogy mennyire NEM őszinte és NEM eredeti az egész. HM újságíró ismerősei és az “underground média” nagyon komoly erőfeszítéseket tesz, hogy pozíciót szerezzen a zenekarnak, én mégsem találkoztam még egyetlen emberrel sem, akinek tetszett volna, és a végén úgyis csak ez számít, nem pedig a púder.”

2. Az Awesomepeoplehangingouttogether pontosan azt takarja, amire a név utal. Képi bizonyíték arra, hogy kedvenc hírességeink együtt tolták a popot! Például ők:



3. A Zanthi-t  egy magát csak Z-ként megnevező arc szerkeszti, összegyűjtve mindent, ami szemnek ingere. A street art, dizájn és kortárs művészet legjava. Kreatív, inspiráló, egyszerűen kúl.




4. Aztán jöjjön a teljesen a bizarr Selleckwaterfallsandwich, amit nehéz leírni, leginkább látni kell.



5. És mivel korunk legnagyobb divatja a nosztalgia, következzen a kötelező retró blog, az I'm Remembering!, amelyet Hillary Buckholtz, humorista szerkeszt. Itt bármikor felidézhetjük gyerekkorunk, ifjúságunk kínos emlékeit.



6. Végül pedig a film fanatikusok figyelmébe ajánljuk az If We Don't, Remember Me-t. A címét egy 1955-ös film noirból vették, amelyben a főhős detektív és a femme fatale túlélik az apokalipszis elejét. A blog lényege, hogy filmek egy-egy pillanatát ragadja ki animált gif-ek formájában.


“Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.”

Oldboy (2003)

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme