Értelmetlen, de szép - nézzék meg az új Machine Head klipet!


Hétfő reggelre a legjobb egy kis patetikus metálvideó. Tízből három körzeti orvos ezt írná fel – és mivel magazinunk szívén viseli a köz szolgálatát, most megmutatjuk önöknek a Machine Head zenekar legújabb opusát.

Prága és Csehország neve manapság a metálrajongók körében nem éppen pozitív jelzők kíséretében hangizk el, mivel furcsa események sorozataként hónapokig tartottak ott fogva egy amerikai metálzenészt. A Machine Head is egy amerikai metálzenekar, de őket nem tartották fogva. Mindenkit azért már csak nem lehet. Ők csak úgy odamentek Európa egyik legtakarosabb fővárosába és csináltak egy kellemesen nyomasztó, de azért szerintünk alapvetően bárgyú videót az egyik új dalukhoz. Íme:



Ez nem Hrabal Prágája

A Machine Head egyébként, mint zenekar a kilencvenes években volt igazán érdekes és előremutató, ám élő teljesítményéről a mai napig ódákat zengenek, állítólag elpusztították Székesfehérvárt a Fezen keretein belül nemrég. Mi is emlékszünk az ominózus Hegyaljás bulijukra. A cseh fővárosról pedig már idejekorán megmondtuk a tutit.
De hiszen tudják: sokkal jobban ott vagyunk egy csomó helyen, mint mások.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme