Táncolj bele a Maszkura videóklipjébe


A Maszkura és a Tücsökraj zenekar legújabb lemeze ugyan már idén tavasszal megjelent, az első videóklipet azonban csak most készíti az együttes. Még pedig szokatlan módon. Kihasználva a 21. század nyújtotta minden technikai lehetőséget. Ragadjanak telefont és videóval örökítsék meg tánctudásukat. A szerencsések a klipben landolhatnak.
A Maszkura és a Tücsökraj legújabb klipjében a rajongók lesznek a főszereplők. A zenekar, mobiltelefonnal vagy kézikamerával felvett, legviccesebb, legőrültebb képsorokat várja a rajongóitól, a 'Zsír a track' 'c.szerzeményükhöz. A dal hallható, eltáncolható és rögzíthető bármelyik Tücsökraj-koncerten, vagy akár az augusztus 24-i SZIN feszten is.

A hivatalos videót őszre rakják össze az erre hivatottak, de addig még az együttes - a legjobb táncos részére - „kisorsol” egy eredeti Maszkura-festményt is.

 

Mi is döbbenten értesültünk róla, de a zenekar frontembere – aki számára a zenénél csak egy fontosabb létezik: a nő – néha ecsetet is ragad:
„Úgy nőttem fel, hogy együtt megöregedő párok vettek körül. Nagyszülők, szomszédok, akik egymáshoz kötötték az életüket. Ezek a képek bennem élnek, így kívánom magamat is látni majd. Ma már ez ritkább, de örömmel tölt el, ha boldog házaspárokat látok metrón, buszon, villamoson, sétálni vagy csak a parkban padon pihenni. Az akvarellezés régi mániám, de nem a hagyományos módon csinálom, hanem firkálgatok, festegetek. Kedves nyugodt zene mellett, mert ez is én vagyok” mesélte a polihisztor énekes.

A Maszkura kedvességének nincs határa, hiszen további szerencsés videósok páros SZIN fesztiválbérletet, és egy összes 2012-es önálló Tücsökraj-koncertre érvényes páros belépőjegyet is nyerhetnek.
Az együttes a videókat, óriás fájlküldővel bonyolítva, a tucsokraj@tucsokraj.hu e-mail címre várja augusztus végéig.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme