Chris Martin önkritikát gyakorolt

 A valóságban, természetesen erről szó sincs. A Coldplay frontembere csak vicces kedvében volt, amikor azt nyilatkozta, hogy a brit zenekarok hiánya az egyetlen ok, amiért ismét díjat ítéltek nekik a Brit Awards-on. A február 21-i díjátadón a Coldplay kiütötte az Arctic Monkeys-t, Elbow-t és sajnos a Kasabiant is. Ezen kívül ismét rongyosra nyerte magát Adele, és díjat kapott a Blur is.
A Brit Awards ceremóniát követően Chris Martin, a világfájdalmasan empatikus Coldplay vezéralakja azt nyilatkozta a Daily Mailnek, hogy az csak azért voltak képesek újra bezsebelni a díjat, mert a zenei áramlatból elfogytak a brit zenekarok.

"Az igazság az, hogy a legtöbb brit banda feloszlott. Nem létezik a Blur, a Pulp, a Take That meg éppen nyaral. Egyedül mi maradtunk. De rendben van ez így."

Mi azért szívesen látnánk egy nagy Pulp visszatérést és visszasírjuk a Blur Boys and Girlsét is, csak egy időre nyaralni menne már a Coldplay.



 

A Blur egyébként fellépet a Brit Awards-on. A zenekar performansza zárta a díjátadót, és annak ellenére, hogy új zenével nem nagyon jelentkeztek mostanában, azért hozzájuk is dobtak egy díjat kedd este: Outstanding Contribution to Music. Ez vitathatatlan.
És nem véletlenül emlegettük a Boys and Girls-t sem. A Blur öt dalt is lenyomott zárásként -köztük az előbb említettet is- és ezzel övék lett a brit Awards eddigi leghosszabb záró fellépése.

A díjazottak között volt Adele (Best british Female Artist, British Album of the Year), Bruno Mars (International Male Solo Artist), a Foo Fighters (International Group) Lana Del Ray (International Breakthrough Act),továbbá Rihanna, a One Direction és Emili Sande is.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme