The Walking Dead - avagy magyarul is cirkálnak a holtak


December 3-a óta jó azoknak, akik a telekom jóvoltából fogják a FOX csatornát. Ugyanis nem egy, hanem sok menő sorozatot nézhetnek szinkronnal, karosszékből. A kínálatból egyértelműen a The Walking Dead sorozat a legérdekesebb: lesz magyar hang, borzongás, nemzeti átélés. A részletekért vonszolják velünk oszló(?) lábirkáikat!



A FOX kis hazánkban is megvetette lábát, és február harmadikától már műsort is sugároz. Ilyenképpen történhetik, hogy a telekom előfizetők olyan sorozatokat kapnak az arcukba, mint a Da Vinci démonai, a 24, vagy mint az Álmosvölgy legendája. Szinte nosztalgikus, hogy ezek a sorozatok magyar nyelven, vévé hat által megszakítatlanul, közönségbarát módon hatolnak be a háztartásokba.


Ilyen a FOX, ha csatorna...

A java, a NAGY bemutató, a The Walking Dead premier még várat magára. Pontosan 2014. február 10-én, este 10 órakor debütál a sorozat, egyelőre Isten tudja csak, hogy milyen magyarosított címmel.
Kis szerencsével semmilyennel, ha tartják magukat az előzetes értékrendjéhez. Alig zárójelesen azért megjegyeznénk, hogy szerintünk igen mókásan mutatna egy "Járkáló hullák", "Sétáló halál", "Cirkáló dögvész", vagy valami hasonló "címecske" a heti műsorújságban. (Nem tudják, miről beszélünk? Korábbi, a sorozattal kapcsolatos írásainkat itt, itt és itt találják.)


Dö vóking ded.

A kezdés egyébiránt nem véletlen, ugyanis az AMC előtte való nap (2014. február 9-én) mutatja be a 4. évad legújabb epizódját. Ez sem akármilyen kezdés, ugyanis ez a nap lesz az úgynevezett "mid-season premier". Eme káromkodás azt jelképzenók', hogy hosszú szünet után végre megint elzombisodnak a vasárnapok. Ne maradjanak le!


Ha nem ragaszkodik a magyar szinkronhoz...



További Infók:
https://www.facebook.com/FOXMagyarorszag
https://www.facebook.com/TWDFOXHU
https://www.facebook.com/The.Walking.Dead.Hun



-EveCarrot

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme