Ilyet még nem láttak: Akela feldolgozással kampányol a Balaton Method


Kitörne Budapestről a zseniális Kodály Method, de ehhez pénz kell. Hogy lehet pénzt szerezni? El kell énekelni az Akela klasszikusát. Ha nem tudja, mi az a Kodály Method, vagy esetleg az Akeláról nem hallott, kattintson!

A Kodály Method-videókat 2011-ben Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr csinálták közösen több zenekarral. Az volt a cél, hogy olyan videóklipeket hozzanak létre, amelyek egy kicsit mások, mint amikkel a hazai zenei palettán találkozni lehet. Havonta 1 videót készítettek, mindet élő zenével. Elég népszerűek voltak, na.

Nekünk egyértelműen ez a kedvencünk:


Most az van, hogy a két alkotó újból nekivágna a forgatásnak, de ezúttal a Balaton körül. Azt mondják, hogy ez egy zenés dokumentumfilm / road movie lenne a Balaton körül. "Utunk során a hazai könnyűzenei élet ismert és kevésbé ismert szereplői kalauzolnak minket, jellegzetes balatoni hangulatokat megidézve - az utazást állomásról állomásra a zenekarokkal forgatott Kodály Method-videóklipek tagolják" - olvasható a honlapon.

Meg azt is írják ott, hogy "készül majd videó hajnalban, éjszaka, esőben és ködben. A zenészek szállásain túl bejárjuk a kultikus helyeket is, pl. balatonboglári kilátót, az aligai pártüdülőt, a kőtengert, a Tihanyi Apátságot, továbbá a Balaton köré szerveződő eseményeket és fesztiválokat is a Balaton Soundtól kezdve a Művészetek völgyén át egészen az északi-parton szervezett Bornapokig".

Mindehhez pedig hogy próbálnak pénzt szerezni? Így:


Pazar, nem?

De.

Minden itt van, amit tudni akar még a dologról.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme