The Walking Dead - Jön a harmadik évad!


Lassan, de biztosan eljön az október 14-e, ami azt jelenti, hogy egy darabig lesz vasárnap, illetve hétfő esti programja a zombi imádóknak. A The Walking Dead című sorozat harmadik évada – a hírek szerint – elképzelhetetlenül izgalmas lesz, és minden várakozást felülmúl majd.

Október 14-én debütál Amerikában a The Walking Dead című sorozat harmadik évada. Ez jó hír mindazok számára, akik látták az első két évadot, és kínos azoknak, akik azt sem tudják, hogy eszik-e, vagy isszák ezt a tévésorozatot.

Korábbi írásunkban szóltunk pár szót a történetről, a szereplőkről, no meg az egész jelenségről, így megtehetik, hogy gyorsan felzárkóznak a rajongók mögé.
Ráadásul néhány rossz humorú, de mindenképpen lényeglátó geek összehozott némi összefoglalót arról, hogy mi történt a The Walking Dead 2. évadának első felében. Így aztán nem is kell annyit gyötrődni ezzel a résszel:


Aztán. Az alkotók gondolkodtak azon, hogy lecserélik az eredeti főcímet egy ütősebbre. Sajnos, az ötletet végül elvetették:


Némi ínyencség a rajongók számára: alternatív befejezés a 2. évadhoz. (Ez a felvétel oly nagyon exkluzív, hogy még a hivatalos dévédére sem került fel.):


És végül, de bőven nem az utolsó sorban, a The Walking Dead oficiális, magyar felíratos, comic con-os trélere:


Akinek még mindig nem elég a sorozatból, az csatlakozzon a The Walking Dead – Magyar Rajongói Oldal facebook-os csoporthoz, hogy mindenféle piszlicsáré információval gazdagodhassék a tévésóval kapcsolatban.

És van egy tippünk azok számára is, akiket izgat, hogy vajh’, mely szereplő lesz zombieleség az elkövetkező évadban: https://www.tv.com/m/news/the-walking-dead-season-3-death-pool-who-will-live-who-will-die-29809/



„Fight the dead. Fear the living.”



The Walking Dead
On AMC
Sunday Oct 14 at 9/8c
A sorozat hivatalos oldala:
http://www.amctv.com/shows/the-walking-dead

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme