Elektronikus zenei minitoplista tőlünk Önöknek - avagy mi az amit feltétlenül meg kell hallgatni a héten



Ezen a héten is megjártuk az internet útvesztőjét, hogy elhozzuk Önöknek a (szerintünk) legérdekesebb, legcsapatósabb, vagy éppen a legcukibb audi- és vizuális élményeket az elektronikus zenei szférából, és persze mindezt az ingyen letölthető/streamelhető fajtából. Tessék fülelni!


Koyote – I Stand Accused EP

A francia producer új kislemeze amolyan „igazi” elektronikus zene, feszesen ütemes, elszállós, nyers, érdekes és magával ragadó. Idézi azt az ugráljunk másnap délig hangulatot.

soundcloud.com/xlr8r/sets/koyote-i-stand-accused-ep

Coma – Missing Piece

Kedves, felemelő klipp szimpatikus dalocskával a Coma Kompaktnál megjelent tavalyi In Technikolor EP-jéről.



Jayko – Powah EP

Lüktető techno, seggrázós basszussal, tropical és jungle, oldszkúl és núszkúl találkozása a mindössze 20 éves kaliforniai producer sráctól. A Powah EP ingyen streamelhető/letölthető.

soundcloud.com/themflavors/sets/powah-tf002

Heterotic feat. Vezelay – Rain

A Planet Mu főnök, Mike Paradinas és felesége, Lara Rix-Martin által alkotott Heterotic formáció nemrégiben jelentette be Április 21-re a második stúdióalbumát. A Wierd Drift albumról az első single a héten debütált, klippel együtt. A Rain című trekken egy francia énekes, Vezelay is közreműködött. Atmoszférikus trekk, megnyugtató, nosztalgikus, gyengéden hullámzó szinti hangokkal, és persze Vezelay szomorkásan álmodozó énekével.



Kompakt – Pop Ambient 2014

Másodjára szerepel listánkon a német kiadó, de ezt a „pop ambient” válogatást egyszerűen meg kellett osztanunk Önökkel. 10 trekket tartalmaz, többnyire különböző előadóktól, aki szereti az ambientet, annak kötelező!

soundcloud.com/kompakt/sets/pop-ambient-2014

Julio Bashmore feat. Jessica Ware - Peppermint

A Peppermint nagyjából fülbemászó, de igazából könnyen feledhető, popslágeres trekk, amiért mégis itt van a listánkon, az a klippje. Igazán érdekes, szürreális vizuális élményt nyújt, azt is mundhatnánk, hogy nagyon beteg. Íme:



Andorka


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme