Megmondjuk mit hallgasson a héten - Elektronikus zenei minitoplistánk




Intelligensnek akarnak tűnni, fel akarnak vágni az elektronikus zene sznob barátaik előtt? Akkor hallgassák meg a Carrillion új albumát! Szeretnének veretni a legfrisebb nu-disco trekkekre? Akkor tudjuk ajánlani a Lasers és a Simian Mobile Disco legújabb zenéit. Ha pedig az elvont house muzsikákra gerjednek, ne hagyják az Alba duó, Knokke című számát!


Mi megmondjuk, hogy kiket érdemes hallgatni.

Carrillion - 1984


Simon Holland, a Bedroom Cassette Masters retró rajongó atyjának zenekara nemrégiben egy nem kevesebb, mint 18 trekkes albumot adott ki, hogy addig se unatkozzunk, amíg hétvégén meg nem jelenik a BCM4. Igaz, hogy már nyár végén megjelent az 1984, de most akciósan megvásárolható a Bandcamp-en. Sóhereknek pedig ér streamelni!



Simian Mobile Disco – Tong Zi Dan

Újabb, kellemes, táncolható, trance-es kiadvány az analóg hangzásukról híres brit srácoktól.
soundcloud.com/simianmobiledisco/simian-mobile-disco-tong-zi/




Lasers – As You Want

Vidám, pörgős, kicsit nosztalgikus trekk. Amíg nem jelenik meg a portugál srác új, Exchange Levels EP-je, addig is érdemes ismerkedni korábbi zenéivel.


Letöltés itt.

Egyptrixx - Ax//s

Hamarosan érkezik a kanadai producer, Egyptrixx, azaz David Psutka második albuma a Night Slugs kiadónál. Alább látható-hallható ebből egy rövid ízelítő, amely a berlini vizuális művész, A.N.F. közreműködésével készült. Az A/B til Infinity November végén jelenik meg.


Katt a képre!

Alba – Knokke

A legjobb értelemben vett house zene, annak minden részletgazdagságával és melegségével. Ez a csapat bemutatkozó lemeze, de már egy ideje olyan nagyok előtt szoktak fellépni, mint a Four Tet, Gold Panda és a Mount Kimbie. Biztos, hogy ezentúl rajtuk tartjuk a szemünk és a fülünk. A Knokke/ Law EP itt meghallgatható.




Andorka

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme