Brékin': Postáztuk a Dinasty kazettát!


Egyik első cikkünk volt 2013-ban az, amelyben Molics Zsolt méltatlanul elfeledett heavy metal zenekarának kazettájáért indítottunk játékot. Egy drága olvasónk meg is nyerte a hanghordozót, a hosszú történet pedig a végéhez közelít, ugyanis a mai napon elküldtük a nyereményét a megadott címre. Kövesse nyomon a sztori részleteit!

Nézzék, ezt a kazettát nyerte meg Varga Ferenc, aki ebben a játékunkban (látják, január 3-án tettük ki a netre) feltett kérdésünkre adott kiváló választ, még augusztus nyolcadikán.

A kérdés így hangzott: Aki a legszebben lebetűzi nekünk a nóta első énekesi megnyilvánulását, a Dinasty eredeti kazettáját nyeri (mert nekünk az frankón megvan).

Nos, Ferencünk így válaszolt: "uújá".

Aztán eltelt egy csomó idő, amíg kerestük a kazit (mert csak a tokja volt meg), képzeljék, már kezdtünk róla lemondani, amikor váratlanul felbukkant a konyhában található kazettás (amúgy csak rádió hallgatásra használt) készülékben. Egyébként a kazettát még a Headbangerben vettük, arra pontosan nem emlékszünk, hogy akkor, amikor még a Kökin volt a konténerben, vagy már az Európarknál... Mindenesetre vigyáztunk rá.


Ferenc, szívből gratulálunk, és reméljük, most már hamarosan megkaparinthatod a hőn áhított lemezt kazettát! Jó zenehallgatást kívánunk!



powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme